Τραγωδία στη Βάρη: Βίντεο με Ferrari που τυλίχθηκε στις φλόγες – Νεκρός ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή της ΝΔ

Τραγωδία στη Βάρη: Βίντεο με Ferrari που τυλίχθηκε στις φλόγες – Νεκρός ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού, βουλευτή της ΝΔ

Το αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο στην παραλιακή - Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα του

Τραγική κατάληξη είχε τροχαίο που έγινε απόψε επί της οδού Κωνσταντίνου Καραμανλή 175, όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, υπερπολυτελές αυτοκίνητο προσέκρουσε σε δέντρο στην παραλιακή στην ένωση με την Βάρης-Κορωπίου (στην κουτάλα). Όπως προκύπτει από τα βίντεο και τις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η Ferrari έχει καταστραφεί εντελώς αφού τυλίχθηκε στις φλόγες.

Οι πρώτες πληροφορίες, κάνουν λόγο για έναν νεκρό, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό αν είναι ο οδηγός του οχήματος. Σύμφωνα με την ΕΡΤ νεκρός είναι ο αδερφός της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, Τζώρτζης, πατέρας δύο παιδιών ο οποίος οδηγούσε το αυτοκίνητο για πρώτη φορά σήμερα.

Σοβαρά τραυματισμένη η γυναίκα

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, εκτός από τον 45χρονο οδηγό που πέθανε,  σοβαρά τραυματισμένη διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. η γυναίκα συνοδηγός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, ο 45χρονος ενώ κινείτο στη Βούλα έχασε ξαφνικά τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο βγήκε από τον δρόμο και έπεσε πάνω σε ένα δένδρο, ενώ αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Πυροσβέστες που έσπευσαν στο σημείο τον απεγκλώβισαν νεκρό.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.