Κορονοϊός: Θετικό βρέθηκε ζευγάρι στο Βόλο – Έκλεισαν σχολεία και ακαδημία ποδοσφαίρου

Κορονοϊός: Θετικό βρέθηκε ζευγάρι στο Βόλο – Έκλεισαν σχολεία και ακαδημία ποδοσφαίρου

Η 30χρονη έγκυος νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ ο άνδρας της τέθηκε σε καραντίνα

Συναγερμός έχει σημάνει στο Βόλο, μετά τον εντοπισμό επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κοροναϊού σε μία 30χρονη έγκυο και τον συνομήλικο σύζυγό της, τα οποία οδήγησαν τις Αρχές να κλείσουν δύο σχολεία στα οποία εργάζονται οι γονείς της 30χρονης και η Ακαδημία ποδοσφαίρου στην οποία εργάζεται ο 30χρονος γυμναστής.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ1, η 30χρονη μετέβη την Τρίτη σε ιδιωτική κλινική του Βόλου όπου και υποβλήθηκε σε τεστ κοροναϊού, καθώς παρουσίασε συμπτώματα πυρετού. Τα αποτελέσματα του τεστ έδειξαν, ότι είναι θετική σε κοροναϊό και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου νοσηλεύεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης. Σήμερα βγήκαν τα αποτελέσματα και για τον σύζυγό της, ο οποίος είναι επίσης θετικός.

Η Ακαδημία ποδοσφαίρου στην οποία εργάζεται ο 30χρονος έλαβε απόφαση να αναστείλει προσωρινά τη λειτουργία της. Τα δύο σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα οποία εργάζονται οι εκπαιδευτικοί γονείς της 30χρονης, έκλεισαν προσωρινά προκειμένου να απολυμανθούν, σύμφωνα πάντα με την ΕΡΤ1, ενώ οι ίδιοι τέθηκαν σε καραντίνα.

Το ζευγάρι φέρεται να ήρθε σε επαφή το σαββατοκύριακο με ζευγάρι από την Γερμναία, με το οποίο δείπνησε στα Τρίκαλα, όπου μένει μετά την άφιξή τους στη χώρα το ζευγάρι από την Γερμανία.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες της ειδήσεις για τον κοροναϊό