«Δεν χρησιμεύει σε τίποτα» – Χάος στο Survivor με καβγάδες και πισώπλατα «μαχαιρώματα»

«Δεν χρησιμεύει σε τίποτα» – Χάος στο Survivor με καβγάδες και πισώπλατα «μαχαιρώματα»

Μεγάλη ένταση ανάμεσα στους παίκτες στον Άγιο Δομίνικο

Λαχταριστό μπέργκερ με πατάτες και αναψυκτικό ήταν το έπαθλο του χθεσινού επεισοδίου του Survivor και η ελληνική ομάδα κατάφερε να το κερδίσει και να το απολαύσει.

Η ήττα της τούρκικης ομάδας δημιούργησε ένταση στον πάγκο της τούρκικης ομάδας. Η Σαμπριέ, σε συζήτηση που είχε με τους συμπαίκτες της, έγινε έξαλλη με τα βλέμματα του Μπόρα. Η παίκτρια απαίτησε από τον συμπαίκτη της να μην την κοιτάει καν ενώ δεν δίστασε να επιτεθεί εναντίον του. Ο Οκάϋ μπήκε στη μέση και την κράτησε για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Ο Μπόρα, χωρίς να την κοιτάει της συνέστησε να προσέχει πως του μιλάει γιατί έχει φτάσει και εκείνος στα όρια του.
Στο πλευρό του Μπόρα στάθηκε και ο Χακάν, ο οποίος και αυτός με τη σειρά του άνοιξε έντονο διάλογο με τη Σαμπριέ.

Ο καβγάς όμως ανάμεσα τους δεν τελείωσε εκεί. Οι παίκτες συνομιλούσαν με τον παρουσιαστή, ο οποίος θέλησε να μάθει τι ακριβώς έγινε λίγη ώρα νωρίτερα και υπήρξε τέτοιος έντονος διαπληκτισμός.

Τα πράγματα όμως ξέφυγαν ακόμη μια φορά όταν ο Χακάν τόνισε αναφερόμενος στην Σαμπριέ: «Ήρθε μόνο για να δημιουργήσει χάος, δεν χρησιμεύει σε τίποτα. Προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή με τέτοιου είδους πράγματα. Είναι επιδειξιομανής».

Η Τουρκάλα παίκτρια επιτέθηκε ξανά εναντίον του με τον Οκάυ να μπαίνει μπροστά της για να της «κόψει» το δρόμο και να την κρατάει.

Οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor κοιτούσαν αποσβολωμένοι το σκηνικό που διαδραματιζόταν μπροστά τους.

Λίγη ώρα μετά, οι παίκτες διαγωνίστηκαν για ακόμη ένα μεγάλο έπαθλο. Αυτή τη φορά τους περίμενε μια μηχανή Harley Davidson. Αρχικά αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες μεταξύ τους και νικητές αναδείχτηκαν οι Τούρκοι.

Στην συνέχεια η τούρκικη ομάδα του έπαιξε ένα παιχνίδι τύχης που ονομαζόταν «άσπρο ή μαύρο» πίσω από αριθμούς, από το οποίο αναδείχτηκε ο τελικός νικητής. Στον μεγάλο τελικό έφτασαν ο Χακάν και η Μπουσρά με την δεύτερη να κάνει καλύτερες «μαντεψιές» και να κερδίζει τελικά την μοτοσικλέτα.