SMF Κρήτης: Και με κλασικά δίτροχα

Στο Scooter Moto Festival (SMF) που θα πραγματοποιηθεί στην Κρήτη στις 26-28 Ιουνίου, οι φίλοι των δύο τροχών θα θαυμάσουν από κοντά κλασικές βέσπες του Vespa Club Ηρακλείου αλλά και κλασικές μοτοσικλέτες της ΛΕ.Κ.Ο.!

Ειδικότερα, η έκθεση της Vespa Club Ηρακλείου και της Λέσχης Κλασικών Οχημάτων Hρακλείου δεν θα είναι απλά στατική. Θα υπάρχουν επιδείξεις και αγώνες βραδυπορίας από τα μέλη δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο κοινό να θαυμάσει αυτά τα κλασικά δίτροχα και εν κινήσει και φυσικά να τα ακούσει!

Αυτό ένα μόνο ένα από τα όμορφα happenings που θα πραγματοποιηθούν στο κρητικό Scooter Moto Festival. Στον όμορφο εξωτερικό χώρο του σταδίου οι επισκέπτες από όλη την Κρήτη θα μπορέσουν για πρώτη φορά να δουν αλλά και να οδηγήσουν σε διαμορφωμένη πίστα ένα μεγάλο αριθμό μοτοσικλετών, scooter αλλά και παπιών και ATV.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν και αγορές σε εξοπλισμό και ρούχα με εκπτώσεις που θα φτάσουν μέχρι και το 80%!

Επίσης, η ομάδα των SXS και ο Λευτέρης Πίππος, σε έναν μεγάλο ειδικά διαμορφωμένο χώρο, θα δείξουν τις απίστευτες δυνατότητες του σε επίδειξη Trial αλλά και ακροβατικά με μοτοσυκλέτες, scooter, ATV και BMX.

Και φυσικά, όπως σε κάθε SMF θα υπάρχει πολλή μουσική, κέφι και αγάπη για τους δύο τροχούς που υπάρχει σε κάθε Scooter Moto Festival. Οι μεγαλύτερες αντιπροσωπείες δικύκλων έχουν ήδη δηλώσει την συμμετοχή τους δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στο SMF αλλά και την εκτίμηση τους στο κοινό της Κρήτης.

Πηγή: mototriti.gr