Ducati: Γυρνάμε σελίδα

Με ελπίδες για ένα αξιόλογο αποτέλεσμα οι οδηγοί της Ducati

Έτοιμοι και με αυτοπεποίθηση εμφανίζονται οι δύο αναβάτες της Ducati, Andrea Iannone και Andrea Dovizioso, για να τρέξουν στον τρίτο αγώνα της σεζόν στο Austin του Texas.

Στην αναμονή για τον τρίτο αγώνα του φετινού Moto GP, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στο Austin του Texas το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, οι πιλότοι της εργοστασιακής Ducati, Andrea Dovizioso και Andrea Iannone, εμφανίζονται έτοιμοι και αποφασισμένοι να αγωνιστούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι δύο αγωνιζόμενοι δηλώνουν ότι διαθέτουν την κατάλληλη αυτοπεποίθηση, παρά το καταστροφικό αποτέλεσμα του αγώνα της Αργεντινής.

Ο Andrea Dovizioso εμφανίζεται αισιόδοξος για την απόδοση της ομάδας, αλλά και για το αποτέλεσμα του ερχόμενου αγώνα. Συγκεκριμένα είπε:

«Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ για το καλύτερο. Ξέρω ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, και είμαι ανυπόμονος να τρέξω στην πίστα του Texas. Είναι πολύ διαφορετική από τις άλλες δύο, αλλά μου αρέσει πολύ και έχω αγωνία για το Σαββατοκύριακο! Πρέπει να συνεχίσουμε να αποδίδουμε τόσο καλά όσο έχουμε δείξει»

Ο Andrea Iannone επισκιάζεται ακόμα από τα γεγονότα της Αργεντινής, και δηλώνει έτοιμος να κάνει την αλλαγή στις Ηνωμένες Πολιτείες. Χωρίς βαθμούς στην παγκόσμια κατάταξη ακόμα, ο Ιταλός αναβάτης είπε:

«Λυπάμαι πολύ για αυτό που έγινε στην Αργεντινή. Ήταν κάτι το οποίο δεν έπρεπε να συμβεί, θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει μπροστά στο πρωτάθλημα. Η πίστα του Austin είναι πολύ καλή και μου αρέσει επίσης και η Τεξανή ατμόσφαιρα. Πέρσι είχαμε έναν πολύ καλό αγώνα εκεί και φέτος θα προσπαθήσω για ένα καλό αποτέλεσμα»

Ο Andrea Iannone είχε τερματίσει πέμπτος στον περσινό αγώνα του Austin, ενώ ο Andrea Dovizioso έχει ανέβει στο podium στον αγώνα του 2015, κερδίζοντας την δεύτερη θέση, ακριβώς πίσω από τον νικητή Marc Marquez.

Πηγή: mototriti.gr