Νέο γραφικά στο κράνος του Rossi για το Misano

Νέο γραφικά στο κράνος του Rossi για το Misano

Αυτοσαρκάζεται αναφερόμενος στα πέτρινα κόκκινα χρόνια…

ΌλαδείχνουνότιοValentinoRossiανμητιάλλοξαναβρίσκειτηδιάθεσήτουμετάτηνυπογραφήδιετούςσυμβολαίουμετηYamaha. To αγωνιστικό «ξύλο» που έχει φάει μέσα στις πίστες τα τελευταία χρόνια αποτυπώθηκαν στο νέο κράνος που ο Ιταλός σταρ εμφάνισε στο Misano, -τον τελευταίο του αγώνα με Ιταλική μοτοσυκλέτα σε ιταλικό έδαφος.

 

Στο κράνος εμφανίζεται ως μποξέρ που στηρίζεται στα σχοινιά, εμφανώς σακατεμένος από το ξύλο μελανιασμένος, με σπασμένο δόντι και αρκετά ζαλισμένος. Τόσο που με ένα αμήχανο ύφος και πλατύ χαμόγελο αναρωτιέται ρητορικά “ComeVado?” – «Πώς τα πάω;». «Τί πως τα πάς ρε μεγάλε» είναι η απάντηση που δεν χρειάζεται καν να δοθεί, καθώς δίνεται στην εικόνα. «Τόπι στο ξύλο έχεις γίνει»…

 

Η σημειολογία στο σκίτσο που ανήκει φυσικά και αυτό στον AldoDrudi, συνεχίζεται με την παράφραση της μάρκας των γαντιών που φορά. Από Everlast σε Semprelast, δημιουργώντας ένα διττό λογοπαίγνιο που «τα λέει όλα».

 

Διαβάζεται ως «Πάντα τελευταίος» αλλά και ως «Πάντα αντέχει». Εάν όλο αυτό σημαίνει ότι ο μεγαλύτερος star όλων των εποχών των GrandPrix ξαναβρίσκει το χιούμορ του και την φόρμα του στην επικοινωνία με τον κόσμο, προμηνύεται μια λαμπρή χρονιά για τα MotoGP.

 

Όλοι θυμόμαστε την αναμονή του κόσμου για το νέο ευφυολόγημα του Rossi μετά την νίκη του σε κάποιον αγώνα, τα σκετσάκια τα πειράγματα και τις φάρσες που τον έκαναν διάσημο. Μπορεί ο Rossi να έχει μεγαλώσει πιά για να ντύνεται κόκκορας και να κάνει το γύρο στην πίστα, είναι βέβαιο όμως ότι παραμένει «παιδί». Και θα βρει έναν πιο ταιριαστό τρόπο να δείξει σε όλους ότι περνά καλά, ότι χαίρεται τους αγώνες. Αυτό που αποζητά πηγαίνοντας στην Yamaha.