Final Four με… μυθική γεύση από τη συνεργασία Mythos – Novasports.gr!

Final Four με… μυθική γεύση από τη συνεργασία Mythos – Novasports.gr!

To Novasports.gr είναι το αθλητικό site που παίζει μπάλα παντού!

Το Novasports.gr και o Mythos ένωσαν τις δυνάμεις τους στην κορυφαία στιγμή της σπουδαιότερης ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης στο χώρο του μπάσκετ, της EuroLeague. Η μπύρα Mythos ήταν χορηγός της ενότητας Final Four στο Novasports.gr, δίνοντας συνεχώς τον παλμό καθ’ όλη την διάρκεια της διοργάνωσης που διεξήχθη στην Κωνσταντινούπολη με τη συμμετοχή της Φενερμπαχτσέ, του Ολυμπιακού, της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και της Ρεάλ Μαδρίτης.

H διοργάνωση της EuroLeague που θα συνεχίσει να προβάλλεται και μάλιστα αποκλειστικά για την επόμενη τριετία 2017-2020 από τα αθλητικά κανάλια της Nova, αποτέλεσε μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής για ένα μεγάλο διαφημιζόμενο, όπως o Mythos. Συγκεκριμένα, o Mythos εξασφάλισε branded δημιουργική προβολή στην homepage του Novasports.gr και στην ειδικά σχεδιασμένη ενότητα για το Final Four.

Η χορηγία περιελάμβανε διαφημιστικές παροχές σε όλο το Novasports.gr. Βασικά στοιχεία της χορηγίας ήταν η προβολή κατά τη διάρκεια των live streaming μεταδόσεων των αγώνων, τα native ads και τα pre rolls στο mobile app και οι δημιουργικές εμφανίσεις στα social media του Novasports.gr

To Novasports.gr είναι το αθλητικό site που παίζει μπάλα παντού! Οι επισκέπτες του Novasports.gr μπορούν να παρακολουθήσουν μέσα από ένα multiscreen περιβάλλον, ζωντανές video & audio μεταδόσεις αγώνων και εκπομπών μέσω streaming (www.novasports.gr/webtv), στιγμιότυπα αγώνων και συνεντεύξεις σε αποκλειστικότητα, ενώ παράλληλα, μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις τελευταίες ειδήσεις αλλά και να διαβάσουν όλα τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων. Τέλος, έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων και τη ροή των αποτελεσμάτων από όλες τις Ελληνικές και ξένες διοργανώσεις.

Κάνετε Follow τα Social Media των υπηρεσιών Nova Media σε www.novamedia.gr/Slideshare και www.novamedia.gr/Linkedin

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.novamedia.gr/mythos