Νέο διευθύνοντα σύμβουλο αναζητά η ΕΡΤ μετά την παραίτηση Ταγματάρχη

Νέο διευθύνοντα σύμβουλο αναζητά η ΕΡΤ μετά την παραίτηση Ταγματάρχη

Προκηρύχθηκε η θέση από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής

Δημοσιεύθηκε από το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης η προκήρυξη για τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ.

Για την επιλογή του νέου διευθύνοντος συμβούλου θα ληφθούν υπόψη: Η εμπειρία στον τομέα των ραδιοτηλεοπτικών, διαδικτυακών, οπτικοακουστικών υπηρεσιών, καθώς και στη διοίκηση και οργάνωση δημοσίων οργανισμών και επιχειρήσεων, οι ικανότητες σε θέματα διοίκησης και διεύθυνσης και η ικανότητα λήψης σημαντικών αποφάσεων ευθύνης.

Επίσης, οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι υπήκοοι κράτους-μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και να διαθέτουν τίτλους σπουδών πανεπιστημιακής ή τεχνολογικής εκπαίδευσης ή να είναι πρόσωπα εγνωσμένου κύρους με αποδεδειγμένη διεθνή αναγνώριση.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας με καταληκτική ημερομηνία την προσεχή Πέμπτη 29 Ιουνίου.

Σημειώνεται, ότι η θητεία του διευθύνοντος συμβούλου είναι πενταετής.

1
σχόλιο
  1. avatar ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΚΑΡΔΑΜΑΚΗΣ

    ΔΙΑΒΑΖΩ= << ΤΟ 1 ΔΙΣ. ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΦΕΡΝΕΙ 530 ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΤΗΝ Η Μ Ε Ρ Α !!! ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΑΣΗ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...? Ε, ΟΧΙ...! ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΕΠΙΔΟΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΥΝΗΓΙ <>, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ...! ΟΥΤΕ ΑΝ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Δ Ι Κ Α Ι Ο Ι, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ!!!!ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ...! ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ!!!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ""ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ""(ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ...!)ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ??? ΤΟ ΝΑ <> ΚΑΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ , ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ( ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ...!!!) ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ>>! ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΔΕΙΓΜΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗΣ!!!!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...