Επέστρεψε στην Κρήτη η Ναταλία Λιονάκη μετά από εννιά χρόνια μοναχισμού

Επέστρεψε στην Κρήτη η Ναταλία Λιονάκη μετά από εννιά χρόνια μοναχισμού

Πήρε άδεια από το Ηγουμενοσυμβούλιο αλλά και από την Ιεράς Μητρόπολη Κισούμου

Στις αρχές του Ιουνίου εντοπίστηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου στην Κρήτη η Μοναχή Φεβρωνία, κατά κόσμον ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη. Η πρώην ηθοποιός και νυν μοναχή επέστρεψε στον τόπο καταγωγής της για δύο ημέρες, κοντά στην ημερομηνία που έχει γενέθλια προκειμένου να επισκεφτεί συγγενικό της πρόσωπο το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρό και χρόνιο πρόβλημα υγείας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ekklisiaonline.gr, έπειτα από 9 χρόνια μοναχισμού, αυτή είναι η πρώτη φορά κατά την οποία η Μοναχή Φεβρωνία, κατόπιν σχετικής άδειας από το Ηγουμενοσυμβούλιο αλλά και από την Ιεράς Μητρόπολη Κισούμου, στην οποία ανήκει, αφήνει το ορφανοτροφείο του Αγίου Μάρκο στην Αφρική στο οποίο διακονεί και διδάσκει για να επισκεφθεί την πατρίδα της με τα ράσα για να συμπαρασταθεί στην οικογένειά της για ασθένεια που ταλαιπωρεί αγαπημένο της πρόσωπο.

Πρόσφατα, δε, η μοναχή Φεβρωνία, κατά κόσμον ηθοποιός, Ναταλία Λιονάκη έγινε μεγαλόσχημη Μοναχή γεγονός που καταμαρτυρά πως η στροφή της προς τον Ορθόδοξο Μοναχισμό είναι ένας δρόμος χωρίς επιστροφή.