Νίκος Αναδιώτης: Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου – Έχω κι εγώ αμαρτήσει

Νίκος Αναδιώτης: Είμαι κατά της σεξουαλικής πράξης εκτός γάμου – Έχω κι εγώ αμαρτήσει

«Μένει να αποδειχθεί τι μπορώ να προσφέρω στο Ευρωκοινοβούλιο»

Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο θα συνεχίσει την... εργασία του ο Νίκος Αναδιώτης, μετά τη χθεσινή του εκλογή με το κόμμα «Νίκη». Ο ηθοποιός και μοντέλο ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «T-live» το μεσημέρι της Δευτέρας. ο Αναδιώτρης μίλησε για την επιτυχία του στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου και τόνισε για ακόμη μία φορά την αντίθεσή του ως προς την ομοφυλοφιλία και τις ερωτικές πράξεις εκτός γάμου.

«Θα ήθελα να πω κάτι. Παρατηρώντας πριν είδα μία κάρτα που δεν με εκφράζει προσωπικά, κατά λάθος μπήκε η «Νίκη» σε κάποια κόμματα που θεωρούνται ακροδεξιά. Ξέρω ότι δεν θα ήμουν εδώ, αν πίστευες ότι είμαι ένας εκπρόσωπος της άκρας δεξιάς. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ακροδεξιό», είπε αρχικά ο Νίκος Αναδιώτης και συνέχισε ως εξής:

«Δεν έχω πει ότι η ομοφυλοφιλία είναι πράξη αλλά η ομοφυλοφιλική σεξουαλική δραστηριότητα, όπως και η ετεροφυλοφιλική ερωτική πράξη εκτός γάμου. Τα θεωρεί η Ορθοδοξία αμαρτία», σημειώνει αμέσως μετά ο ηθοποιός και πρόσθεσε: «Είμαι κι εγώ αμαρτωλός προφανώς. Αμάρτανα κι εγώ και εξακολουθώ να είμαι αμαρτωλός.

Μένει να αποδειχθεί τι μπορώ να προσφέρω στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο λόγος που επέλεξα να συστρατευθώ με τη Νίκη ήταν εξαρχής για να βοηθήσω το κίνημα και όχι να δω απαραίτητα τον εαυτό μου στην Ευρωβουλή».