Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες της εκπομπής «Happy Day»

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες της εκπομπής «Happy Day»

Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Το Πρωινό» σχολίασε έναν προς έναν για τα σχόλια τους σχετικά με το ρεπορτάζ για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη

«Κόλαφος» ήταν η τοποθέτηση που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας για τους συνεργάτες της εκπομπής «Happy Day» το πρωί της Τετάρτης, με αφορμή το ρεπορτάζ για τον γάμο του Στέφανου Κασσελάκη και αν θα τραγουδήσει εκείνη τη μέρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Αρχικά, ο Γιώργος Λιάγκας είπε για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Ο Δημήτρης Παπανώτας κάνει λάθος, θα έπρεπε τώρα να μη μιλάει. Μέχρι πριν από δύο εβδομάδες ήταν ο μεγαλύτερος θιασώτης του Κασσελάκη». Στη συνέχεια παρατήρησε για τον Κώστα Φραγκολιά: «Πετάχτηκε και ο Κώστας Φραγκολιάς. Πώς έκανε ρεπορτάζ και έδωσε μια πληροφορία, που δεν την ήξερε κανένας; Και απορώ, πώς την έμαθε. Μπράβο του! Όντως θα κατέβω στις Σπέτσες με τον κ. Κασσελάκη και τον κ. Μακμπέθ και θα κάνω συνέντευξη στο σπίτι τους».

Στο στόχαστρο του παρουσιαστή μπήκε και η Τίνα Μεσσαροπούλου, με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρει: «Να απολογηθώ στην κ. Μεσσαροπούλου, γιατί εγώ κάνω μια συνέντευξη στο σπίτι του Κασσελάκη, που φαντάζομαι ότι όλοι οι Έλληνες θα ήθελαν να κάνουν; Από πότε ο δημοσιογράφος που κάνει συνέντευξη με έναν πολιτικό, είναι εκπρόσωπος Τύπου; Ειλικρινά Τίνα μου, μιλάς εσύ, για το πώς ο καθένας κάνει ρεπορτάζ στα κόμματα; Ειλικρινά, εσύ τώρα; Να το πει κανένας άλλος, όχι εσύ. Είσαι έξυπνη γυναίκα και πετυχημένη, άσχετα αν έχεις κάνει κάποια λάθη. Όταν εσύ έχεις ένα ρεπορτάζ για τη Νέα Δημοκρατία, πρέπει να βγαίνουμε και να λέμε όλοι "που το έμαθε η Τίνα Μεσσαροπούλου;". Δεν θα ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση; Βγαίνεις και λες εσύ για μένα, πώς κάνω ρεπορτάζ στον ΣΥΡΙΖΑ;».

Για το ρεπορτάζ σχετικά με τον γάμο του Στάφανου Κασσελάκη και ποιος θα τραγουδήσει στον γάμο, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ως εξής: «Είπες σήμερα Σταματίνα μου, ότι έχει γίνει πρόταση στον Χρήστο Μάστορα, το επιβεβαιώνω κι εγώ. Στο κομμάτι αυτό είχες δίκιο. Μπράβο που το έβγαλες πρώτη εσύ. Το άλλο το έβγαλες και είχες λάθος. Δεν είναι κακό να κάνουμε λάθος».

Δείτε εδώ όσα ειπώθηκαν στο Happy Day