Ο Σάββας Γκέντσογλου αποκάλυψε το δικό του φλερτ στο Survivor: «Της το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»

Ο Σάββας Γκέντσογλου αποκάλυψε το δικό του φλερτ στο Survivor: «Της το έκοψα για να μην το δει ο γιος μου»

«Γι' αυτό ευθύνομαι εγώ. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί κάτι όταν τελειώσει το παιχνίδι»

Λίγα 24ωρα μετά την αποχώρησή του από το Survivor, ο Σάββας Γκέντσογλου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Fay’s Time» και αποκάλυψε το άγνωστο φλερτ που δέχθηκε από συμπαίκτριά του.

«Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι αλλά από ένα σημείο και μετά, όταν τραυματίστηκα, δεν έβρισκα καμία ικανοποίηση όσο καλά και να περνούσα με τα παιδιά. Συνήθως τα αγωνίσματα είναι και μια διέξοδος, οπότε εγώ δεν είχα τίποτα. Νομίζω θα ξαναπήγαινα στο παιχνίδι, είναι ωραία εμπειρία», ανέφερε αρχικά ο Σάββας Γκέντσογλου.

«Περίμενα να χαρεί ο γιος μου με την επιστροφή μου αλλά δεν χάρηκε, γιατί ήθελε να καθίσω κι άλλο στο παιχνίδι. Χαίρομαι πολύ που τον έκανα υπερήφανο, γιατί με είδε και με χάρηκε. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω από όλο αυτό το παιχνίδι είναι ότι ο γιος μου είναι χαρούμενος για τον μπαμπά του», εξομολογείται ο ποδοσφαιριστής στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Το ποδόσφαιρό έχει τελειώσει για μένα. Έχω ξεκινήσει κάποια άλλα πράγματα στην πατρίδα μου, την Καβάλα. Εδώ και έναν χρόνο μένω εκεί. Έχω δει άσχημα πράγματα στο ποδόσφαιρο, παρόλο που το αγαπώ. Όπου υπάρχει αρκετό χρήμα, συμβαίνουν αυτά. Ο γιος μου δεν θα ήθελα να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, αν έχει ταλέντο θα το δεχτώ, αλλά δεν θα τον παροτρύνω», παραδέχεται σε άλλο σημείο ο Σάββας Γκέντσογλου.

«Κάποια στιγμή πρέπει να κάνω το επόμενο βήμα στην προσωπική μου ζωή, μου αρέσουν πολύ τα παιδιά, θα ήθελα να κάνω μια κόρη, αλλά πρέπει πρώτα να βρω γυναίκα. Υπήρξε φλερτ μέσα στο παιχνίδι, αλλά τελείωσε. Γι’ αυτό ευθύνομαι εγώ, γιατί γνώριζα ότι βλέπει ο γιος μου, οπότε δεν θα ήθελα να παρουσιαστεί κάτι και να το δει. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί κάτι όταν τελειώσει το παιχνίδι», αποκαλύπτει για το φετινό Survivor ο Σάββας Γκέντσογλου.