Απασφάλισε ο Γιώργος Λιάγκας για Αλευρά – Καλούτα στη Eurovision: «Πρέπει να ξέρουμε πότε να το βουλώνουμε»

Απασφάλισε ο Γιώργος Λιάγκας για Αλευρά – Καλούτα στη Eurovision: «Πρέπει να ξέρουμε πότε να το βουλώνουμε»

«Η έπαρση και η πρόκληση, ειδικά όταν έχεις κάνει μία βλακεία, με βγάζουν από τα ρούχα μου. Δεν μπορείς να κάνεις χιούμορ με την αμορφωσιά»

Τα παραλειπόμενα του Μεγάλου Τελικού της Eurovision, που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου (11/5), σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το «Πρωινό» της Δευτέρας (13/5).

Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 κατακεραύνωσε το δίδυμο της ΕΡΤ για τα λάθη που έκανε κατά τη μετάδοση του διαγωνισμού, ενώ δεν έλειψαν και τα σχόλια για τη σκηνική απόδοση του ελληνικού τραγουδιού, βάζοντας στο στόχαστρο τον πρόεδρο της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.

«Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής ο κύριος Καλούτα αλλά εδώ η έπαρση και η πρόκληση, ειδικά όταν έχεις κάνει μία βλακεία, με βγάζουν από τα ρούχα μου. Δεν μπορείς να κάνεις χιούμορ με την αμορφωσιά. Δεν μπορείς να μην είσαι παρών εκεί και να ξέρεις πότε μιλάς, πότε το βουλώνεις. Στην τηλεόραση είναι και η σιωπή, να ενημερώσει κάποιος τους νεότευκτους παρουσιαστές»

«Όταν έπρεπε να μιλήσουν και να μεταφράσουν όσα έλεγαν οι παρουσιάστριες, δεν μιλάγανε. Όταν τραγουδούσε η Παπαρίζου και έπρεπε να το βουλώσουν, μιλάγανε. Φταίνε αυτοί που τους επέλεξαν. Θα βγει κάποιος να πει μία συγνώμη;», τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Όταν κάποιος λέει ότι διάβασε πολύ και είναι αυτό το αποτέλεσμα, πάει να πει ότι δεν έκαναν, ότι είσαι ακατάλληλος. Απλά είναι τα πράγματα. Υπάρχει και το όχι στη ζωή. Οι καριέρες με τα όχι χτίζονται, τα ναι είναι τα προφανή», συμπλήρωσε στο σχόλιό του ο Γιώργος Λιάγκας για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα.

«Η Μαρίνα Σάττι είναι εξαιρετική καλλιτέχνης, τη χαντάκωσε η εμφάνιση και όλα όσα έγιναν εκεί. Δεν φταίει η Σάττι. Σήμερα θα σας αποδείξω ότι υπάρχει «ένοχος» για το «έγκλημα» της τεράστιας αποτυχίας στη Eurovision. Λέγεται δημόσια τηλεόραση κύριε Ζούλα. Καλή σας ημέρα», είχε αναφέρει νωρίτερα ο παρουσιαστής, απευθυνόμενος ανοιχτά στον πρόεδρο της ΕΡΤ.

«Κι επειδή εσείς έχετε προσωπική ατζέντα στην ΕΡΤ και κάνετε προσωπικές επιλογές να τα λουστείτε εσείς. Ο ελληνικός λαός που χαίρεται κι ενδιαφέρεται γι’ αυτό το πανηγυράκι, γιατί να τα λουστεί; Γιατί να λουστεί ακατάλληλες επιλογές; Γιατί να λουστεί και να πληρώσει λάθος σκηνοθεσίες, λάθος συνεργάτες, που εμένα δεν με πειράζει αν κάποιος είναι από την Τουρκία, το Σουδάν, από τη Σομαλία…

Με πειράζει να μην έχει μπριφαριστεί από την κρατική τηλεόραση ότι «Μεγάλε, είσαι μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη; Δεν μπορείς να εκπροσωπείς την Ελλάδα και να βγαίνεις να λες "είμαι Τούρκος" και μετά να το παίρνεις πίσω», υπογράμμισε ο Γιώργος Λιάγκας σε υψηλούς τόνους.

«12οι βγήκαμε, όχι 11οι. Αν ήταν μέσα και η Ολλανδία θα ήμασταν στη 12η θέση. Δεν μπορείτε κυρία Σάττι να κάνετε προσωπική ατζέντα, και όταν όλη η Ευρώπη στηρίζει ένα τραγούδι όπως αυτό του Ισραήλ εσείς να βγαίνετε να χασμουριέστε και μετά να λέτε μία δικαιολογία. Και αυτή τη δικαιολογία να την υιοθετεί η Δημόσια Τηλεόραση. Αυτά, κύριε Ζούλα, να τα κάνετε με τα δικά σας λεφτουδάκια», συμπλήρωσε στην επίθεσή του ο Γιώργος Λιάγκας κατά του προέδρου της ΕΡΤ.