«Κεραυνοί» Λιάγκα για Eurovision: «Αυτή είναι η Ελλάδα; Είναι η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;»

«Κεραυνοί» Λιάγκα για Eurovision: «Αυτή είναι η Ελλάδα; Είναι η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;»

«Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε λάθος, μίζερα» σχολίασε ο δημοσιογράφος

«Σκληρή» κρητική άσκησε ο Γιώργος Λιάγκας στην εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στον ημιτελικό της Eurovision κάνοντας λόγο για «ναυάγιο», ενώ διερωτήθηκε αν η Ελλάδα είναι «η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;».

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Πάμε τώρα στο εθνικό μας ναυάγιο. Το πρόβλημα είναι ότι είναι μια πολύ καλή τραγουδίστρια που χθες την κατάπιε η μεγάλη σκηνή της Eurovision. Το τραγούδι οπτικοποιήθηκε λάθος, μίζερα. Οι ταράτσες από το Πέραμα και τη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη που ψάχναμε να βρούμε τα σώβρακα του παππού και την κιλότα της γιαγιάς αν ήταν απλωμένα στην ταράτσα… Αυτή είναι η Ελλάδα; Είναι η ταράτσα με τα σώβρακα και τις κιλότες;».

Επιπλέον, ο παρουσιαστής του «Πρωινού» συμπλήρωσε: «Η Μαρίνα Σάττι έχει κάποια προτερήματα και κάποια ελαττώματα. Ένα από τα προτερήματά της είναι η φωνή, δεν φάνηκε χθες. Αν δεν μπορούσε να τραγουδήσει στο μικρόφωνο, ας της έβαζαν χειλόφωνο. Στο μοντέρνο κομμάτι η Μαρίνα χορεύει ωραία γιατί το ‘χει. Στο κομμάτι με το τσιφτετέλι το ‘χει; Όχι».