Μπέττυ Μαγγίρα: «Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Μαρία στήριξε τον Άρη, της έκανε κακό όλο αυτό»

Μπέττυ Μαγγίρα: «Αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Μαρία στήριξε τον Άρη, της έκανε κακό όλο αυτό»

«Το έζησα δύο χρόνια με τη Μαρία. Πέρασε πολύ δύσκολα το Μαράκι όλο εκείνο το διάστημα»

Την είδηση του χωρισμού ανάμεσα στη Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη σχολίασαν το πρωινό του Σαββάτου (13/4) η Μπέττυ Μαγγίρα και η παρέα του «I Love ΣουΚού». Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που συνεργάστηκε επί δύο χρόνια με τη γνωστή δημοσιογράφο στο ΟΡΕΝ, εξέφρασε τη δική της άποψη για όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα.

«Είναι σίγουρα στενάχωρο, γιατί ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι. Πήγαιναν για γάμο, συνέχεια κάτι γινόταν και πήγαινε από αναβολή σε αναβολή. Τους έφερνε και σε δύσκολη θέση όλο αυτό, επειδή πήρε διάσταση με το μονόπετρο, τους κουμπάρους, ψάχναμε το νυφικό δύο χρόνια στο πρωινό στο ΟΡΕΝ», είπε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Εμένα αυτό που με στενοχωρεί είναι ότι η Μαρία στήριξε πάρα πολύ τον Άρη. Βγήκε μπροστά, βαλλόταν επειδή ήταν σε ένα παιχνίδι με φανατικούς οπαδούς και φίλους, είχαν ακουστεί διάφορα και εκείνη τον υποστήριξε. Σε πάρα πολλές περιπτώσεις της έκανε κακό αυτό. Έκανε και σε εμάς κακό αυτό, γιατί μας έβριζαν που τον στηρίζουμε. Το έζησα δύο χρόνια με τη Μαρία», συνεχίζει η οικοδέσποινα του «I Love ΣουΚού».

«Ήταν πάρα πολύ άβολο για εκείνη να είναι καθημερινά μπροστά στον τηλεοπτικό φακό και να πρέπει να λογοδοτεί, να απαντά – που δεν είχε και υποχρέωση – αλλά την έπνιγε όλο αυτό. Πέρασε πολύ δύσκολα το Μαράκι όλο εκείνο το διάστημα», σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα αμέσως μετά.

«Εγώ είδα και τη Μαρία προχθές. Βγήκαμε, μιλήσαμε. Χρειάζονται χρόνο. Είναι σε μια πολύ ιδιαίτερη ευάλωτη θέση. Δεν μένουν χώρια τα παιδιά. Ένα σπίτι έχουν, το μοιράζονται. Είναι σε ένα μεταβατικό στάδιο. Δεν είναι ότι έχουν τσακωθεί. Τα παιδιά αγαπιούνται πάρα πολύ και αυτό είναι που πονάει… Δε θέλουν να εκτεθούν παραπάνω από αυτό που αντέχει αυτή τη στιγμή η ψυχή τους… Η Μαρία θέλει να εστιάσει στα επαγγελματικά της, να ρίξει εκεί όλο το βάρος», τόνισε από τη δική του πλευρά ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Της έκανε κακό όλο αυτό. Γι’ αυτό και ίσως φέτος στο Survivor έδειξε ένα άλλο πρόσωπο, μακριά από τις ίντριγκες και τις εντάσεις. Αυτά τα ακραία που είπε ότι ακούστηκαν, βέβαια, εμένα δεν μου ακούστηκαν ακραία. Εμείς της στέλνουμε τα φιλιά μας», κατέληξε στην τοποθέτησή της η Μπέττυ Μαγγίρα.