Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Εύχομαι η κατάρα του Survivor να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: «Εύχομαι η κατάρα του Survivor να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη»

«Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί» είπε αναφερόμενοι στον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά

Για την απόφαση του Σάκη Κατσούλη να κλείσει ένα από τα καταστήματά του και την «κατάρα» των χωρισμών στο Survivor μίλησε στην εκπομπή «Super Katerina» η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία κατέληξε κάπως άδοξα, παρ' όλα αυτά προχωράει ο Σάκης, δεν το βάζει κάτω. Για εμένα είναι ένα μάθημα και αυτό, εγώ του έλεγα κάποια πράγματα, αλλά εκείνος δεν με άκουγε. Ο Σάκης εμπιστεύεται πολύ εύκολα. Δεν τα παρατάει, προχωράει μπροστά. Αυτή ήταν η πρώτη του επιχείρηση, το μαγαζί με τα ρούχα. Το άνοιξα το '19, εμείς μετά φύγαμε δύο φορές για το παιχνίδι, δεν ήξερα τι γινόταν πίσω. Όλα καλά, προχωράμε» είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Έχω ζήσει ως ζευγάρι τον Άρη και τη Μαρία, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω καταφέρει να μιλήσω μαζί τους. Είναι άσχημο να υπάρχουν χωρισμοί, παρόλα αυτά εύχομαι αυτή η "κατάρα" να μην πιάσει εμένα και τον Σάκη» απάντησε για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά. «Τα περισσότερα δημοσιεύματα που έχουν βγει για εμάς, έχουν να κάνουν με εγκυμοσύνη. Συνεχώς με ρωτάνε, αν είμαι έγκυος. Γενικά δεν δίνουμε καθόλου σημασία. Αυτά δεν είναι προβλήματα, που πρέπει να μας επηρεάζουν στην καθημερινότητά μας. Κοιτάμε να είμαστε καλά. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.