Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Έχει πολλά θετικά ο άτιμος»

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Έχει πολλά θετικά ο άτιμος»

«Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου, ερχόταν και έπαιρνε καφέ από το μαγαζί»

Για την σχέση της με τον Σάκη Κατσούλη μίλησε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη στην εκπομπή «Breakfast@star» και στην Μυρσίνη Κοντού.

«Έχει πολλά θετικά ο άτιμος. Μου αρέσει που είναι τόσο δραστήριος, καταπιάνεται με τα πάντα, ότι βάλει στο μυαλό του θα το καταφέρει. Είναι 33 ετών και έχει καταφέρει τα πάντα από το μηδέν. Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν κάνει καθόλου δουλειές στο σπίτι, ούτε το πιο απλό. Θα ήθελα να έχουμε περισσότερες στιγμές μαζί. Όταν γυρνάει αργά το βράδυ στο σπίτι θα ήθελα να μην πέφτει κατευθείαν για ύπνο, να βλέπουμε μια ταινία, έστω κάτι», είπε αρχικά η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και συνέχισε: «Στην αρχή ήμουν πολύ διστακτική με την απόφαση του Σάκη να ασχοληθεί με την πολιτική, γιατί είναι ένα χώρος που δεν τον γνωρίζει, ωστόσο ξέρω τι μπορεί να κάνει ο Σάκης, βοηθάει πολύ κόσμο, οπότε θεωρώ ότι θα συμβάλει θετικά σε αυτό τον χώρο».

Η πρώην παίκτρια του Survivor περιέγραψε πως γνωρίστηκε με τον σύντροφό της: «Στην αρχή δεν τον ήθελα καθόλου, ερχόταν και έπαιρνε καφέ από το μαγαζί, ο Σάκης έμπαινε από την μια πόρτα, εγώ έβγαινα από την άλλη, δεν ήθελα να τον βλέπω. Η προσπάθεια και η επιμονή που έκανε, στο τέλος της ημέρας με γοήτευε. Μετά από έξι μήνες ενέδωσα. Αν μου κάνει πρόταση γάμου θα το δείτε, θέλω να προσπαθήσει όμως και όχι να τον προϊδεάσω».

Όσον αφορά την κρίση στη σχέση τους και το γεγονός ότι ξανασυναντήθηκαν στο Survivor, είπε: «Είχαμε περάσει κρίση όταν μπήκα στο παιχνίδι. Αυτή η κρίση μου άλλαξε την ζωή, οπότε όλα για κάποιον λόγο γίνονται στη ζωή».