Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: «Αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει για Τσαγκρίδη–Μπάρκα… και μετά μίλησε»

Βαγγέλης Περρής για Κατερίνα Καινούργιου: «Αρχικά δεν ήθελε να μιλήσει για Τσαγκρίδη–Μπάρκα… και μετά μίλησε»

«Το βρήκα ελαφρώς οξύμωρο, αλλά έχω συνηθίσει από αυτά»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Βαγγέλης Περρής, στην τιμητική βραδιά που διοργανώθηκε για εκείνον, τη Ρούλα Κορομηλά και τον Γιώργο Πρίντεζη, αναφορικά με την προσφορά τους στο νησί της Σύρου.

Κληθείς να σχολιάσει την επίθεση της Κατερίνας Καινούργιου στη Δανάη Μπάρκα σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day» ο Βαγγέλης Περρής είπε, ότι «το πρώτο που με ξένισε, είναι ότι η ίδια από σεβασμό στον εαυτό της και στους τηλεθεατές δεν ήθελε να μιλήσει για το θέμα του δεσμού μίας άλλης παρουσιάστριας με τον πρώην σύντροφό της… και μετά μίλησε για αυτό. Το βρήκα ελαφρώς οξύμωρο αλλά έχω συνηθίσει από αυτά». «Επίσης, υπάρχει ένα θέμα εύκολων χαρακτηρισμών, που όλοι θα πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας. Είναι εύκολο να λες, ότι κάποιος δημιουργεί καταστάσεις, οι οποίες είναι ανήθικες», συμπλήρωσε το σχόλιό του ο παρουσιαστής.

Σε ερώτηση που αφορούσε στο πρόωρο τέλος του «MEGA Καλημέρα», το οποίο έγινε γνωστό το μεσημέρι της Πέμπτης και σχετίζεται με την έλευση της προεκλογικής περιόδου για τις Ευρωεκλογές, ο Βαγγέλης Περρής απαντά: «Λυπήθηκα πάρα πολύ, γιατί κυκλοφορούσαν φήμες που δεν ήθελα να δώσω βάση. Εκεί υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ προκειμένου να παρουσιάσουν ό,τι καλύτερο μπορούν και όταν μία εκπομπή βγαίνει απρόσμενα από το πρόγραμμα ενός σταθμού, αυτό μεταφέρει το βάρος των υπευθύνων στις πλάτες αυτών που δεν έχουν φταίξει».

«Όταν μία εκπομπή δεν πάει καλά, υπάρχουν ευθύνες που διαχέονται. Το ότι η Ελεονώρα δεν δέχθηκε να μειώσει κι άλλο τη διάρκεια της εκπομπής της είναι θέμα αξιοπρέπειας, καλά έκαναν και ακολούθησαν τη στάση τους», καταλήγει στο σχόλιό του ο Βαγγέλης Περρής.