Survivor: Έβαλαν τα κλάματα στο άκουσμα του επάθλου – Δείτε το πρόσωπο που αποχώρησε

Survivor: Έβαλαν τα κλάματα στο άκουσμα του επάθλου – Δείτε το πρόσωπο που αποχώρησε

Όσα έγιναν στο επεισόδιο της Πέμπτης (28/3)

Ακόμη μια μια δυναμική αναμέτρηση ολοκληρώθηκε χθες στο Survivor με τους μπλε να κερδίζουν το πρώτο τους έπαθλο επικοινωνίας και τους παίκτες να τα δίνουν όλα στο στίβο μάχης για να κερδίσουν λίγα λεπτά με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κάποιοι, μάλιστα, στο άκουσμα του επάθλου έβαλαν τα κλάματα γιατί τους ανακοινώθηκε πως θα άκουγαν μηνύματα των δικών τους ανθρώπων μετά από τόσο καιρό, φυσικά οι νικητές απόλαυσαν και συνοδευμένα εδέσματα, φρέντο και φρουτοσαλάτα.

Ο στίβος μάχης περιλάμβανε για μια ακόμη φόρα δύσκολα εμπόδια με τους παίκτες να δίνουν μεγάλο αγώνα για να προλάβουν να ρίξουν όλα τα τοτέμ για τον πολυπόθητο πόντο.

Η αναμέτρηση ήταν σε ισορροπία με τις δυο ομάδες να βρίσκονται πολύ κοντά η μία στην άλλη με τους κόκκινους να φτάνουν πρώτοι πιο κοντά στη νίκη όταν προηγούνται 9-7 από την ομάδα των μπλε και οι πιθανότητες έδειχναν υπέρ τους.

 

Όμως οι μπλε δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη κι έτσι έκαναν τη μεγάλη ανατροπή ισοφαρίζοντας τους και σε αγώνα flag race, η Σταυρούλα έδωσε ρεσιτάλ και κατέκτησαν το έπαθλο της επικοινωνίας πανηγυρίζοντας έξαλλα.

 

Οι μπλε εμφανώς συγκινημένοι στο δωμάτιο επικοινωνίας άκουσαν τις φωνές των αγαπημένων τους και σχολίαζαν ο ένας τον άλλον.

 

Έπειτα ακολούθησε η μονομαχία για την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης μεταξύ 4 γυναικών, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Αναστασία Τσέρου (Μπλε) και Άιρα Αντομαϊτίτε (Κόκκινοι) και Ευγενία Μπόρλα (Μπλε) με την τευλευταία να αποχαιρετά το παιχνίδι και τους συμπαίκτες τους έπειτα από έναν δυνατό αγώνα.