Λεωνίδας Κουτσόπουλος για Σωτήρη Κοντιζά: «Η μαμά μου, η κυρία Μαρία, τον ξεμάτιασε και με λάδι και με αλάτι, αλλά τι έγινε;»

Λεωνίδας Κουτσόπουλος για Σωτήρη Κοντιζά: «Η μαμά μου, η κυρία Μαρία, τον ξεμάτιασε και με λάδι και με αλάτι, αλλά τι έγινε;»

Ο σεφ και κριτής του MasterChef για την απουσία του συναδέλφου του το βράδυ της Πέμπτης από το ριάλιτι μαγειρικής

Στον απόηχο της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του MasterChef οι παίκτες των δύο ομάδων συνάντησαν το βράδυ της Πέμπτης τους δύο από τους τρεις κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, καθώς πιστοί στη θέση τους ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο Πάνος Ιωαννίδης, αλλά απών ήταν ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε τον λόγο, προκειμένου να πληροφορήσει τους παίκτες των δύο ομάδων του MasterChef για την απουσία του έτερου σεφ και κριτή του παιχνιδιού. «Πολύ καλησπέρα και καλωσήρθατε στο συμβούλιο της εβδομάδας. Είμαστε όλοι καλά; Εσείς είστε καλά, εμείς δεν είμαστε όλοι καλά. Γιατί από ότι βλέπετε, για μια ακόμη φορά, λείπει η τρίτη καρέκλα. Λείπει ο Σωτήρης. Είναι γνωστό ότι έχει ένα πάρα πολύ δυνατό οργανισμό, είναι η εποχή του που λείπει συνέχεια και αρρωσταίνει».

«Βέβαια, να πω το εξής» συνέχισε «η μαμά μου, η κυρία Μαρία, τον ξεμάτιασε και με λάδι και με αλάτι αλλά τι έγινε; Του είπε να ακολουθήσει μετά από πέντε λεπτά κάποιες οδηγίες, δηλαδή να φτύσει και να κάνει κάποια βήματα» συνέχισε. «Πράγματα που όμως ο Σωτήρης δεν ακολούθησε ως οδηγίες και το αποτέλεσμα είναι να είμαστε οι δυο μας εδώ» σημείωσε χαρακτηριστικά ο σεφ και κριτής του ριάλιτι μαγειρικής.