Ο Γιώργος Λαμπάτος απαντά σε Τριαντάφυλλο: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι τόσο ευγενής που δεν θα προσέβαλε ιδίως παιδιά»

Ο Γιώργος Λαμπάτος απαντά σε Τριαντάφυλλο: «Ο Μάρκος Σεφερλής είναι τόσο ευγενής που δεν θα προσέβαλε ιδίως παιδιά»

«Όταν ένας καλλιτέχνης ασχολείται με ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κατά του ανθρώπου με τον οποίο ασχολείται»

Ο Γιώργος Λαμπάτος μίλησε και πάλι στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», στον Alpha. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός κλήθηκε να πάρει θέση για το πρόσφατο ξέσπασμα που είχε ο Τριαντάφυλλος στα social media για σκετς που έκανε πριν λίγα καλοκαίρια ο Μάρκος Σεφερλής στο Δελφινάριο.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λαμπάτος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ένας καλλιτέχνης ασχολείται με ένα θέμα, δεν σημαίνει ότι αυτό είναι κατά του ανθρώπου με τον οποίο ασχολείται. Ίσα ίσα, όταν κάνουμε σάτιρα, θα πρέπει να βρίσκουμε θέματα που πραγματικά να ενδιαφέρουν τον κόσμο, γι’ αυτό και γίνεται. Αλλιώς δεν έχει νόημα να γίνεται η σάτιρα».

«Όλο αυτό μου κάνει εντύπωση γιατί ο Τριαντάφυλλος είναι ένας νέος άνθρωπος, μέσα σε όλα, ξέρει από τη δουλειά και είναι και αυτός πολύ καιρό μέσα στον χώρο. Μου κάνει εντύπωση πως τώρα αισθάνθηκε λίγο περίεργα. Όταν ο ηθοποιός είναι τέτοιου μεγέθους, σαν τον Μάρκο και έχει τη δυνατότητα αυτή του αυτοσχεδιασμού, μπορεί κάτι να παραλλάξει ή να πει κάτι λίγο διαφορετικά. Όχι όμως να να πει σε μια παράσταση και τελείως διαφορετικά να πει σε μια άλλη. Αυτό δεν συμβαίνει».

«Ο Μάρκος είναι τόσο ευγενής που δεν θα έκανε κάτι για να προσβάλλει. Ιδίως για τα παιδιά, που είναι η μεγάλη του αγάπη και που τον αγαπάνε τόσο πολύ. Νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να έκανε ο Μάρκος κάτι που να προσβάλλει τα παιδιά» συμπλήρωσε, επίσης, ο Γιώργος Λαμπάτος στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.