Κώστας Τσουρός: «Με είχαν πρωτοσέλιδο ότι τα έχω με κάποιον από το κανάλι, γι’ αυτό προχωράω επαγγελματικά»

Κώστας Τσουρός: «Με είχαν πρωτοσέλιδο ότι τα έχω με κάποιον από το κανάλι, γι’ αυτό προχωράω επαγγελματικά»

«Δεν θέλω να πω ονόματα, όσοι το ξέρουν το ξέρουν»

Στο ψευδές και προκλητικό πρωτοσέλιδο γνωστής εφημερίδας που τον στοχοποιούσε αναφέρθηκε ο Κώστας Τσουρός το μεσημέρι της Κυριακής (24/3).

Ο παρουσιαστής του MEGA, με αφορμή τη δήλωση του Δημήτρη Μοθωναίου πως του έχουν χρεώσει σχέση με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, περιέγραψε τη δική του εμπειρία από δημοσιεύματα που αφορούσαν στην προσωπική του ζωή.

«Πολλές φορές έχει τύχει να σου χρεώσουν μία σχέση που δεν υπάρχει αλλά αυτό που έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος είναι πολύ ενδιαφέρον. Σου λέει: αφού γράφουν που γράφουν ότι τα έχουμε, δεν βγαίνουμε και για έναν καφέ να γνωριστούμε;», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός ανοίγοντας το θέμα στο πάνελ.

«Το θέμα είναι ποιος τα λέει και ποιος τα γράφει, βέβαια. Έχει σημασία. Υπάρχουν συγκεκριμένα sites και εφημερίδες που γράφουν και ασχολούνται μόνο με αυτά. Εξαρτάται από το έντυπο», τόνισε ο οικοδεσπότης του «Ακόμα δεν είδες Τίποτα».

«Εμένα μου έχει τύχει προσωπικά να δω τον εαυτό μου να φιγουράρει σε πρωτοσέλιδο συγκεκριμένου εντύπου, που να λέει ότι έχω σχέση με συγκεκριμένο άνθρωπο από τον χώρο μας. Δεν θέλω να το επαναφέρω, νομίζω ότι στον Alpha ήμουν τότε», εξομολογήθηκε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Ενέπλεκε το ότι εγώ προχωρούσε επαγγελματικά με το ότι τα έχω με κάποιον από το κανάλι. Δεν αντέδρασα, είναι γελοία πράγματα αυτά. Μάλιστα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος από το κανάλι – δεν θέλω να πω ονόματα, όσοι το ξέρουν το ξέρουν – με είχε πετύχει στην κοπή πίτας του Alpha και μου είχε πει: α εσύ είσαι που τα έχουμε τελικά;», κατέληξε στην ιστορία του ο Κώστας Τσουρός.