Σίσσυ Χρηστίδου: «Επί έξι μήνες άκουγα στο ακουστικό μου φωνές, έφευγαν καρέκλες»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Επί έξι μήνες άκουγα στο ακουστικό μου φωνές, έφευγαν καρέκλες»

«Πώς μπορείς να είσαι ζωντανά στον αέρα και να τα ακούς όλα αυτά;»

Την εμπειρία της από παλαιότερη συνεργασία που είχε παράθεσε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι».

Η παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε – χωρίς ωστόσο να ονοματίσει – στην περίοδο όπου άκουγε στο ακουστικό της να επικρατεί πανικός στο κοντρόλ, γεγονός που την επηρέαζε ψυχολογικά. Αφορμή στάθηκαν οι σχετικές δηλώσεις που έκανε ο Γιώργος Τσαλίκης στο «Στούντιο 4» για την εποχή του «Δέστε Τους».

«Εγώ, παιδιά, όσα χρόνια κάνω αυτή τη δουλειά, αυτό μου έχει συμβεί μόνο ένα 6μηνο. Όλοι οι υπόλοιποι αρχισυντάκτες και ό,τι ακουστικό είχα στη ζωή μου ποτέ κανένας δεν μου φώναξε, ποτέ κανένας δεν με έβρισε, ποτέ κανένας δεν με πίεσε. Υπήρχε πάντα ησυχία και το θεωρώ πάρα πολύ βασικό», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

«Πώς μπορείς να είσαι ζωντανά στον αέρα και να τα ακούς όλα αυτά; Εγώ κατ’ αρχάς ποτέ δεν έχω μόνιμα ανοιχτό ακουστικό αλλά φαντάζομαι ότι κανένας δεν το κάνει αυτό. Φαντάσου να έχεις από πάνω κάποιον να σε πιέζει κι εσύ να είσαι live. Μου φαίνεται πάρα πολύ δύσκολο», σχολίασε η παρουσιάστρια του Μεγάλου Καναλιού.

«Κι εγώ το ακούω συχνά και μάλιστα είπαν και τα παιδιά (σ.σ η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος) ότι ακόμα και σήμερα συμβαίνει. Εγώ δεν νομίζω ότι συμβαίνει», τόνισε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εμένα μου συνέβη μόνο ένα εξάμηνο, δηλαδή μισή σεζόν – ο Παύλος ξέρει – και ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Και δεν απευθύνθηκαν ποτέ σε εμένα οι φωνές αλλά άκουγα στο κοντρόλ να φεύγουν καρέκλες, να κουνιούνται, φωνές… και με τάραξε πάρα πολύ αυτό», εξομολογήθηκε κλείνοντας το θέμα η Σίσσυ Χρηστίδου.