Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν πέρασα καθόλου καλά στο “Δέστε Τους”, κάθε μέρα έφευγα με ημικρανίες»

Γιώργος Τσαλίκης: «Δεν πέρασα καθόλου καλά στο “Δέστε Τους”, κάθε μέρα έφευγα με ημικρανίες»

«Με μία αγχωτική Ρούλα Κορομηλά στο αυτί μου, έναν Μουτσινά "τραυματισμένο" και μία Ηλιάκη που προσπαθούσε να βρει τον χώρο της»

Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Γιώργος Τσαλίκης στην κάμερα του «Στούντιο 4». Ο δημοφιλής τραγουδιστής κάθισε στον καναπέ της εκπομπής το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας, ανοίγοντας τα χαρτιά του για όλους και για όλα.

«Η πρώτη μου εκπομπή ήταν το Password. Όχι, βασικά ήταν ένα άλλο που δεν θυμάμαι πώς το λένε τώρα και εκτίθεμαι. Δεν περίμενα κάτι όταν πρωτοέκανα τηλεόραση, το έζησα», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Έζησα κάτι πολύ αγχωτικό, με μία υστερία για τα νούμερα, με μία αγχωτική Ρούλα Κορομηλά στο ακουστικό στο αυτί μου, που κατά τα άλλα τη λατρεύω και είναι φίλη μου. Όλο αυτό το πράγμα ήταν too much για μένα», περιγράφει ο τραγουδιστής για τη δημοφιλή απογευματινή εκπομπή του Alpha στην οποία συμμετείχε για μία σεζόν (2009-10).

«Έναν Μουτσινά «τραυματισμένο», που είχε κάνει δύο χρονιές κάτι με τη Ζαρίφη και ένα ακόμα που δεν του… πήγαν, και ήταν ένα πουλάκι ξένο… τραυματισμένο. Μία Μαρία (Ηλιάκη) που προσπαθούσε να βρει τον χώρο της… Βρέθηκα ξαφνικά σε όλο αυτό και έλεγα: εγώ δεν το ξέρω, με αγχώνει. Έφευγα κάθε μέρα από τα στούντιο στην Κάντζα με ημικρανία», θυμάται ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Έχετε καταλάβει ότι όλοι ασχολούμαστε με την τηλεόραση και η τηλεόραση με τον εαυτό της; Δεν το πάω σε άτομα αλλά σε νοοτροπίες. Η τηλεόραση σχολιάζει την τηλεόραση, η ίδια η τηλεόραση βρίζει και αποθεώνει την τηλεόραση, έχουν χαθεί τελείως οι ισορροπίες.

Βάζεις μία εκπομπή και όταν δεν τσακώνονται με κάποιον στο παράθυρο, τσακώνονται μεταξύ τους. Και όταν δεν τσακώνονται μεταξύ τους στο πάνελ, τσακώνονται με τον αρχισυντάκτη! Μιλάμε για εκπομπές reality», σχολιάζει σε άλλο σημείο ο Γιώργος Τσαλίκης.