Το παράπονο της Καλομοίρας για τη Eurovision: «Περίμενα ότι η ΕΡΤ θα μου πρότεινε να ξαναπάω» – Τι είπε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

Το παράπονο της Καλομοίρας για τη Eurovision: «Περίμενα ότι η ΕΡΤ θα μου πρότεινε να ξαναπάω» – Τι είπε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι

«Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα λόγω του άντρα μου»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (20/3) η Καλομοίρα. Η δημοφιλής pop τραγουδίστρια έδωσε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας για την προσωπική της ζωή, την επιθυμία της να κάνει διεθνή καριέρα στο παρελθόν, ενώ απαντά και για την πικρία που της άφησε η ΕΡΤ σχετικά με τη Eurovision.

«Με τον Γιώργο τα φτιάξαμε στο Πιο Πολύ Την Κυριακή. Ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι είναι ο άντρας της ζωής μου και σκεφτόμουν τι θα γίνει σε περίπτωση που χωρίσουμε. Αν γύριζα τον χρόνο πίσω, θα έκανα πάλι τα ίδια πράγματα χάρη στον άντρα μου. Δεν συγκρίνεται η αληθινή αγάπη με καμία δουλειά, αξίζει πιο πολύ από τα φώτα», παραδέχεται αρχικά η Καλομοίρα.

 

«Πριν κάνω παιδιά, ήθελα να κάνω πράγματα στην Αμερική, να κάνω παγκόσμια καριέρα και τα λοιπά. Όταν όμως έκανα τα παιδιά, άλλαξαν οι προτεραιότητές μου. Σκεφτόμουν ότι αυτό θα μου πάρει χρόνο από τα παιδιά και ήμουν πολύ ευγνώμων που μπορούσα να κάνω αυτό που αγαπάω έστω και στην Ελλάδα. Έτσι, δεν ψάχνω άλλο πια», απαντά η τραγουδίστρια για το ενδεχόμενο μίας διεθνούς καριέρας.

 

«Περίμενα ότι η ΕΡΤ θα μου πρότεινε να ξαναπάω στη Eurovision, γιατί και εγώ και η Έλενα και ο Σάκης πήραμε την 3η θέση και σε αυτούς ξαναέγινε πρόταση και ξαναπήγαν. Η Μαρίνα Σάττι έχει πολύ καλό τραγούδι και πιστεύω ότι θα τα πάει τέλεια», ανέφερε στη συνέχεια της κουβέντας η Καλομοίρα, όταν η συζήτηση στράφηκε στη Eurovision.