Νίκος Ζερβός: «Ταλαντούχα η Σάττι, αλλά το τραγούδι είναι αχταρμάς από πολλά ήδη μουσικής και το βιντεοκλίπ γελοίο»

Νίκος Ζερβός: «Ταλαντούχα η Σάττι, αλλά το τραγούδι είναι αχταρμάς από πολλά ήδη μουσικής και το βιντεοκλίπ γελοίο»

«Αν η Eurovision είναι αυτό το πανηγύρι που βλέπουμε, δεν αποκλείεται και να τους αρέσει» σχολίασε ο γνωστός σκηνοθέτης

Την προσωπική του άποψη για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στη Eurovision, το «Ζάρι» με την Μαρίνα Σάττι, κλήθηκε να εκφράσει στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» ο σκηνοθέτης Νίκος Ζερβός.

Αναφερόμενος στην Μαρίνα Σάττι ο Νίκος Ζερβός είπε ότι «η κοπέλα είναι ταλαντούχα, έχει ωραία φωνή και είναι όμορφη κοπέλα. Εμφανισιακά είναι μια χαρά κορίτσι. Με αυτό το τραγούδι όμως, εγώ δεν μπορώ να συμφωνήσω. Είναι ένας αχταρμάς από πολλά είδη μουσικής! Ραπ, τραπ, βαλκανικό, ινδικό! Αν η Eurovision είναι αυτό το πανηγύρι που βλέπουμε, δεν αποκλείεται και να τους αρέσει. Μπορεί ξαφνικά να αρέσει αυτός ο αχταρμάς, αυτό το παράξενο πράγμα». «Αν ρωτήσετε όμως εμένα, δεν μ’ αρέσει. Την βρίσκω λίγο φτηνιάρικη την ιδέα να ανακατέψεις 100 είδη μουσικής σε ένα. Και το κλιπ επίσης το βρήκα… Τι να σας πω τώρα; Κοντινό πλάνο στο τζατζίκι, ας πούμε; Δεν είναι ωραία αυτά τα πράγματα! Το βρήκα λίγο γελοίο δηλαδή».

«Αν όμως η Ελλάδα θέλει να πλασαριστεί έτσι, ας πλασαριστεί έτσι. Δεν πιστεύω ότι θα πάει καλά, αλλά αφήνω μια μικρή επιφύλαξη, επειδή στην Eurovision το κιτς περνάει και μπορεί να σκίσει ως κιτς» συμπλήρωσε ο γνωστός σκηνοθέτης.