Survivor: «Πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Σταμάτη – «Έχει γίνει μωβ η καρωτίδα σου»

Survivor: «Πάγωσαν» με τον τραυματισμό του Σταμάτη – «Έχει γίνει μωβ η καρωτίδα σου»

Ο παίκτης της νέας μπλε ομάδας έχασε τον βηματισμό του και έπεσε στο νερό, κοψοχολιάζοντας όλους τους συμπαίκτες του

Μια πολύ άτσαλη πτώση είχε στο Survivor της Κυριακής, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας για τη νέα εβδομάδα, ο Σταμάτης Ταλαδιανός.

Ο παίκτης της νέας μπλε ομάδας έχασε τον βηματισμό του και έπεσε στο νερό, κοψοχολιάζοντας όλους τους συμπαίκτες του. Γι’ αυτό έσπευσαν κοντά του αρκετές συμπαίκτριες, αλλά και η «αντίπαλη» Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Έχει χτυπήσει ο Σταμάτης! Διακοπή του αγώνα για να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός σφυρίζοντας παύση του αγωνίσματος.

«Μου κόπηκε η αναπνοή τελείως» τόνισε ο παίκτης των Μπλε του Survivor μόλις αναδύθηκε από το νερό με τις συμπαίκτριες του να τον ρωτούν εάν μπορεί να πάρει σωστά ανάσα. «Σταμάτη, έχεις χτυπήσει! Πήγαινε στον γιατρό! Είσαι εδώ στον λαιμό κατακόκκινος» τόνισε η Ιωάννα με την Ασημίνα να προσθέτει πως «είναι η καρωτίδα, πήγαινε! Είναι η καρωτίδα». «Πήγαινε στον γιατρό! Έχει γίνει μωβ η καρωτίδα σου» φώναξε και η Μαριλίνα στον Σταμάτη, ο οποίος και αποχώρησε από τον υγρό στίβο μάχης προκειμένου να λάβει τις πρώτες βοήθειας από το ιατρικό προσωπικό του Survivor.

«Ο Σταμάτης είχε μια άσχημη πτώση, ευτυχώς χωρίς επακόλουθα» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Γιώργος Λιανός για να δώσει εκ νέου το σήμα έναρξης του αγώνα ανάμεσα στον παίκτης της μπλε και τον παίκτη της κόκκινης ομάδας του Survivor. «Φάνηκε αρκετά σοβαρή η πτώση του αλλά τελικά την γλίτωσε χωρίς σημαντικά προβλήματα».