Λάκης Γαβαλάς: Κατακεραύνωσε διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks και σόκαρε την Έβελυν Καζαντζόγλου

Λάκης Γαβαλάς: Κατακεραύνωσε διαγωνιζόμενη στο My Style Rocks και σόκαρε την Έβελυν Καζαντζόγλου

«Είμαι σε σοκ! Είμαι σε σοκ, πραγματικά. Ο κ. Γαβαλάς δεν έχει ξανακάνει τέτοια έκρηξη και εγώ δουλεύω μαζί του από τα 15 μου»

Έξαλλος έμοιαζε να είναι στη θέση της κριτικής επιτροπής του My Style Rocks το απόγευμα της Τετάρτης ο Λάκης Γαβαλάς, εξαιτίας της συμπεριφοράς της νεοφερμένης Casablanca, με τον γνωστό σχεδιαστή μόδας και κριτή του ριάλιτι να εξαπολύει εντονότατα πυρά στη νεαρή διαγωνιζόμενη.

Ειδικότερα, ο Λάκης Γαβαλάς είπε προς το μοντέλο του My Style Rocks πως «δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η συμπεριφορά! Κουνιέσαι πάρα πολύ και έχεις έναν ρυθμό τρελό. Ξέρω ότι η ένταση σου είναι δομημένη διαφορετικά, αλλά αυτό δεν δείχνει σεβασμό, ειδικά σε εμάς εδώ. Γιατί πρέπει να το κάνεις αυτό; Δηλαδή, γιατί δεν είμαστε εδώ όλοι, σε μια διάθεση να ακούσουμε τον άλλον και να απαντήσουμε; Εσύ ειδικά οφείλεις να μας δείχνεις, πως είναι ένα ντύσιμο σωστό για να πάμε κάπου».

«Με ωραίο τρόπο γιατί οι κοπέλες αυτές δεν έχουν ούτε στιλίστες ούτε τίποτα. Εσύ όμως μέσα σου έχεις μια στιλίστρια, καλώς ή κακώς. Οφείλεις λοιπόν να εξηγείς καλά τα πράγματα. Δεν το καταλαβαίνω το… σαν να έχεις καταπιεί σεισμό και το έχω ξαναπεί κι άλλη φορά. Δεν το δέχομαι! Επειδή ξέρω και ότι δεν είσαι τέτοιο κορίτσι, δεν καταλαβαίνω γιατί το κάνεις αυτό. Τις μισείς όλες; Τις υποτιμάς; Για ποιο λόγο; Γιατί λοιπόν είσαι εδώ; Συγνώμη, αλλά γιατί δεν τα εξηγείς σωστά;».

«Δηλαδή τι κριτική πρέπει να κάνουμε εμείς τώρα; Πες μου, σε παρακαλώ. Εγώ δεν θέλω να κρίνω τίποτα. Συγνώμη. Σου δίνω απλά αυτόν τον βαθμό (σ.σ. άσσο), έτσι απλά για να έχεις έναν βαθμό και τίποτα παραπάνω» υπογράμμισε ο Λάκης Γαβαλάς για να αναφωνήσει, με μιας, η έτερη κριτής του My Style Rocks, Έβελυν Καζαντζόγλου το εξής. «Είμαι σε σοκ! Είμαι σε σοκ, πραγματικά. Ο κ. Γαβαλάς δεν έχει ξανακάνει τέτοια έκρηξη και εγώ δουλεύω μαζί του από τα 15 μου».