Survivor – Ένταση ανάμεσα σε Ντάνιελ και Φάνη: «Κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου, με κοροϊδεύετε» – «Είσαι εριστικός»

Survivor – Ένταση ανάμεσα σε Ντάνιελ και Φάνη: «Κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου, με κοροϊδεύετε» – «Είσαι εριστικός»

Ποιο άτομο ψηφίστηκε παμψηφεί για αποχώρηση

Ένα θερμό επεισόδιο ανάμεσα στον Ντάνιελ Νούρκα και τους παίκτες της Μπλε Ομάδας σημειώθηκε στο επεισόδιο της Δευτέρας του Survivor. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, ο νεαρός ηθοποιός άκουσε κάποια σχόλια από τον πάγκο των Μαχητών, τα οποία τον έβγαλαν εκτός εαυτού, με αποτέλεσμα να τους πλησιάσει και να ζητήσει τον λόγο.

«Εγώ δεν σου έκανα ποτέ χειρονομία, δεν ήρθα ποτέ να το κάνω αυτό σε εσάς. Δεν μου άρεσε όμως η συμπεριφορά σου. Κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου, εσύ κι ο Γιάννης με κοροϊδεύετε», είπε αρχικά ο Ντάνιελ Νούρκα στον Φάνη Μπολέτση.

«Με κοίταξες κατάματα και μετά μου πανηγύρισες έτσι. Γιατί ήρθες και μου περπάταγες έτσι; Εγώ σε κορόιδεψα. Αυτό γίνεται συνέχεια. Είσαι εριστικός, ρε φίλε», απολογήθηκε ο Φάνης στον συμπαίκτη του για το επίμαχο περιστατικό στο Survivor.

 

«Δεν ήρθες προχθές με τον Γιάννη στο τέλος της μονομαχίας με ύφος και μου λέγατε: πανηγύρισε τώρα ρε, πανηγύρισε τώρα ρε να σε δω αν θες. Έγινε με ύφος ναι ή όχι; Εγώ δεν σε κοίταξα ποτέ, φίλε μου», είπε στη συνέχεια ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Ένας καλός παίκτης δεν έχει την ανάγκη να βγαίνει να το διατυμπανίζει, γιατί είσαι πολύ καλός. Όχι να έρχεσαι μετά τη μονομαχία λες και είμαστε οπαδοί και να μου φωνάζετε μέσα στη μούρη μου. Δεν το δέχομαι, ρε φίλε, αυτό!», σχολίασε ο Ντάνιελ Νούρκα στη διαμάχη του με τη Μπλε Ομάδα του Survivor.

Την έβγαλαν στον τάκο παμψηφεί

Την ήττα από την ομάδα των Μαχητών γνώρισαν οι Κόκκινοι στον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας του Survivor το βράδυ της Δευτέρας (4/3), γεγονός που έφερε γκρίνια στην ομάδα λίγο πριν οδηγηθεί στην κάλπη.

«Θα ακουστεί κάπως αυτό που θα πω αλλά είμαι χαρούμενος που χάσαμε σήμερα την ασυλία. Δεν χάσαμε κάποιο έπαθλο φαγητού. Θα αναδείξει τα προβλήματα της ομάδας, το άτομο που θα βγει υποψήφιο θα είναι και το πιο αδύναμο, άρα θα είναι δίκαιο, και αν αποχωρήσει, θα δυναμώσει την ομάδα μας», δήλωσε ο Θοδωρής στην κάμερα του Survivor.

«Μπορεί και να είναι για καλό η ήττα. Το να κερδίζεις απλά τις ασυλίες και να μένουν τα ίδια άτομα στην ομάδα μπορεί να μη σου βγει και σε καλό. Η ομάδα μου θα κοιτάξει το συμφέρον της και το ποιος προσφέρει πραγματικά εδώ», σχολίασε από την πλευρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγο μετά το τέλος του αγώνα ασυλίας.

«Στα πρώτα ματσαρίσματα δεν ήρθε κανένας πόντος από το γυναικείο κομμάτι, στα δεύτερα ένα. Αυτό είναι το θέμα, δεν στεριώσαμε πόντο στις γυναίκες», τόνισε η παίκτρια του Survivor στην καλύβα των Κόκκινων.

Οι Διάσημοι οδηγήθηκαν μοιραία σε ψηφοφορία και στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες κλήθηκαν να υποδείξουν τη δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας, μετά τη Μαριλίνα Βακονδίου. Το όνομα που έδειξε η κάλπη δεν ήταν άλλο από της Ευγενίας, λαμβάνοντας μάλιστα όλες τις ψήφους της Κόκκινης Ομάδας.

«Δεν μου έχει πάει καλά το παιχνίδι αλλά δεν θα με ρίξει αυτό ψυχολογικά. Είμαι πολύ σύμφωνη με την απόφαση των παιδιών κι εγώ εμένα θα ψήφιζα. Είναι η δεύτερη βδομάδα μου στο Survivor αλλά δεν είναι αυτό δικαιολογία», εξομολογείται η Ευγενία μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς της.