Survivor: «Μάγεψε» ο Ροναλντίνιο – Ποια ψηφίστηκε για πρώτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση

Survivor: «Μάγεψε» ο Ροναλντίνιο – Ποια ψηφίστηκε για πρώτη φορά υποψήφια προς αποχώρηση

Πριν τα «μαγικά» του βραζιλιάνου πρώην σταρ του ποδοσφαίρου, οι Διάσημοι γνώρισαν την ήττα από τους Μαχητές

Μια διαφορετική εβδομάδα για το Survivor ξεκίνησε στο επεισόδιο της Κυριακής, μιας και πέραν του γνώριμου αγωνίσματος ασυλίας, οι Διάσημοι και οι Μαχητές είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν με έναν πολύωρο τηλεοπτικά αγώνα footvolley, όπου πρωταγωνιστής ήταν ο σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου, Ροναλντίνιο.

Παρών ήταν και ο Τούρκος παραγωγός του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Ατζούν Ιλιτζαλί. Πριν τον αγώνα αυτό όμως, οι κόκκινοι γνώρισαν για μια ακόμα φορά την ήττα από την μπλε ομάδα, παρά τις ενισχύσεις που δέχθηκαν αμφότεροι από τους νέους παίκτες και τις νέες παίκτριες που ταξίδεψαν ως τον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.

Ο λόγος για την Ευγενία Μπόρλα, την Αναστασία Τσέρου και τον Νίκο Ρικουνάκη, οι οποίοι προστέθηκαν στους Διασήμουν καθώς και τον Χριστόφορο Ταξίδη που ήρθε να ενισχύσει τους Μαχητές. Παρόλα αυτά, όμως, η ομάδα του Αλέξη Παππά ηττήθηκε με αποτέλεσμα να οδηγηθεί ξανά στο συμβούλιο του νησιού και να πρέπει να ψηφίσει τον πιο αδύναμο της παίκτη σαν πρώτο υποψήφιο προς αποχώρησης για αυτή την εβδομάδα.

Αμέσως μετά τον σχολιασμό τόσο του αγωνίσματος ασυλίας, όσο και του ειδικού event με καλεσμένο τον Ροναλντίνιο, ένας-ένας οι Διάσημοι κλήθηκαν από τον Γιώργο Λιανό να υποδείξουν, ποιον θεωρούν τη δεδομένη χρονική στιγμή ως τον πλέον αδύναμο κρίκο της ομάδας τους. ια αυτή τη νέα εβδομάδα, συγκεντρώνοντας τις περισσότερες ψήφους των συμπαικτών της, τον χορό των υποψηφίων προς αποχώρηση στο Survivor ανοίγει η Έλενα Αμανατίδου.

«Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Είμαι λίγο καιρό στο παιχνίδι και ήξερα ότι είναι μειονέκτημα να μπαίνεις στα μέσα του παιχνιδιού» ομολόγησε, μεταξύ άλλων, η όμορφη παίκτρια των Διασήμων.