Η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε τηλεφώνημα στον αέρα στο κινητό της από τον «παλαιοχριστιανό» της Κορινθίας

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε τηλεφώνημα στον αέρα στο κινητό της από τον «παλαιοχριστιανό» της Κορινθίας

Ο 45χρονος μίλησε με ανοιχτή ακρόαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έκανε παρέμβαση ο 45χρονος από την Κορινθία, ο οποίος αυτοαποκαλείται ως «παλαιοχριστιανός».

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης θέλησε να κάνει μια παρέμβαση στην εκπομπή «Super Κατερίνα» καλώντας όχι στην εκπομπή, αλλά στο κινητό τηλέφωνο της παρουσιάστριας. Η Κατερίνα Καινούργιου του ζήτησε να θέσει την κλήση σε λειτουργία ανοιχτής ακρόασης και εκείνος δέχτηκε. Ήθελε να πει, μεταξύ άλλων, ότι: «Δεν ζούσαν σε λαγούμι τα παιδιά, ζούσαν σε ένα τροχόσπιτο, το μεγαλύτερο που υπάρχει σε κατασκευή. Η σπηλιά έχω εξηγήσει ότι ήταν μια εκκλησία».

Όσο για την αμοιβή του ως υπάλληλος σε τηλεργασία, είπε ότι «εργάζομαι από πολύ μικρός σε πάρα πολλές εργασίες. Έπαιρνα 1.000 ευρώ, έχω ένσημα και έχω δουλέψει και ένα χρόνο ως εκπαιδευτικός. Τα 1.000 ευρώ πρέπει να υπολογίζονται στο κοινό, ότι ήταν για να ταΐσουν και ζήσουν 8 στόματα, όχι εμένα. Δεν έπαιρνα κανένα επίδομα και κανένα άλλο βοήθημα», απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου. «Η οικογένειά μου έχει διασυρθεί τόσο πολύ στα ΜΜΕ και δεν είναι σωστό να βλέπουν τα παιδιά μου», σχολίασε ο 45χρονος.

Όσο για την άρνησή του να υποβληθεί σε τεστ DNA με τα παιδιά του: «Το τεστ DNA στρέφεται καθ’ όλης της οικογένειάς μου. Ε όχι, δεν θα έχουν φακελωμένη όλη την οικογένειά μου. Γράφει μέσα η απόφαση ότι θα τηρηθεί για μελλοντικές χρήσεις», είπε ο 45χρονος από την Κόρινθο στην εκπομπή Super Κατερίνα.