Μαρία Μπακοδήμου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Να είσαι καλά βρε κουτό»

Μαρία Μπακοδήμου σε Κατερίνα Καινούργιου: «Να είσαι καλά βρε κουτό»

Το χιούμορ της πρώτης δεν άρεσε στη δεύτερη

Για την Κατερίνα Καινούργιου απάντησε σήμερα η Μαρία Μπακοδήμου, στον αέρα της εκπομπής «Γειά σου», μετά την ανάρτηση που έκανε χθες η παρουσιάστρια του Alpha.

Όλα ξεκίνησαν από το χιούμορ, που όπως λέει ότι έκανε η Μαρία Μπακοδήμου, μετά την αποκάλυψη που έκανε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος είχε πει κάποτε στον πατέρα της πως η ίδια δεν το έχει με τη δημοσιογραφία και ότι καλύτερα να κάνει κάτι άλλο στη ζωή της.

Η χθεσινή ατάκα της Μαρίας Μπακοδήμου, ότι «μέσα έπεσε», ήταν η αφορμή για να κάνει η Καινούργιου την ανάρτηση και να γράψει ειρωνικά «πόση καλοσύνη η Μαρία Μπακοδήμου».

Σήμερα, λοιπόν, η Μαρία Μπακοδήμου απάντησε: «Είναι τίποτα στους πλανήτες, που άλλο λες και άλλο καταλαβαίνει ο άλλος; Εμείς χθες "ύμνο" κάναμε σχεδόν και μου έγραφαν στο twitter "τι πάθατε;". Και ξαφνικά μαθαίνω ότι κάνει ανάρτηση η Κατερίνα Καινούργιου "Μαρία Μπακοδήμου, ευχαριστώ για την καλοσύνη".

Έχω σκεφτεί ότι τρία πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, ή κάποιος της το είπε για να τη φιτιλιάσει, έχοντας ακούσει το χιούμορ που έκανα, που αφορούσε τον Χασαπόπουλο, ή το είδε μόνη της και δεν είδε την κουβέντα μετά ή το κάνει για να κάνει θόρυβο και να έχουμε να λέμε».

Η παρουσιάστρια είπε στη συνέχεια: «Όπως και να έχει, εγώ Κατερίνα μου, σου αφιερώνω αυτό… Ευτυχισμένη να είσαι, να είσαι καλά βρε κουτό» και της αφιέρωσε το τραγούδι "Βρε κουτό".