Survivor: «Αν αυτοονομάζεσαι “βασίλισσα” μπορείς πάρα πολύ εύκολα να παίρνεις τις δυνατές παίκτριες»

Survivor: «Αν αυτοονομάζεσαι “βασίλισσα” μπορείς πάρα πολύ εύκολα να παίρνεις τις δυνατές παίκτριες»

«Βέλη» προς την Κατερίνα Δαλάκα

Κατά της Κατερίνας Δαλάκα στράφηκε η Χρύσα Χατζηγεωργίου στο Survivor, αναφέροντας πως ματσάρει πιο αδύναμες παίκτριες για να βγει MVP της εβδομάδας.

«Η Δαλάκα μάλλον ξέχασε πόσες φορές έχει παίξει μαζί μου. Όλοι έχουν μάτια και βλέπουν. Δεν έχω κάψα να τρέχω μαζί, αλλά αυτή έχει μάλλον. Της εξήγησα ότι το κάνει καθαρά για να βγει MVP, της βγαίνει, όντως έχει βγει δύο φορές MVP. Παρ’ όλα αυτά, δεν τιμά μια αθλήτρια που έχει στο σπίτι της την κούπα, να γυρνάει και να παίρνει αδύναμες παίκτριες για να βγει MVP. Αν είσαι όντως τόσο καλή κι αυτοονομάζεσαι «βασίλισσα του Survivor», μπορείς πάρα πολύ εύκολα να παίρνεις τις δυνατές παίκτριες της ομάδας, να βγαίνεις MVP και να το ‘χεις και καμάρι», ανέφερε στο Survivor.

«Νομίζω το αρνήθηκε, είναι σε άλλο Survivor; Έχει μείνει πιο παλιά; Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι έχει δίκιο και δεν νομίζω ότι θα σταματήσει να επιλέγει έτσι», πρόσθεσε για τις κινήσεις που κάνει η Κατερίνα Δαλάκα στο Survivor.

 

Ποια παίκτρια είναι η δεύτερη υποψήφια για αυτήν την εβδομάδα

'Ενας νέος παίκτης εμφανίστηκε και είναι ο Γιώργος Γκιουλέκας, ο οποίος προστέθηκε στην ομάδα των Μαχητών για να την ενισχύσει.

Στο χθεσινό αγώνισμα οι Μπλε ήταν αυτοί που κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να είναι παρατηρητές στο Συμβούλιο του Νησιού με τους Διάσημους να υποβάλλονται στη ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Η πρώτη κάλπη της εβδομάδας έδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση στο Survivor την Ζωή Ασουμανάκη, η οποία παρά το γεγονός ότι έχει βελτιωθεί, δεν έχει καταφέρει ακόμα να αποδώσει τα μέγιστα.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε το βράδυ της Δευτέρας, αφού οι Διάσημοι υπέστησαν συντριπτική ήττα με σκορ 12-4 και έπρεπε να θέσουν στον τάκο ακόμα έναν συμπαίκτη τους. Μάλιστα, πολλοί το απέδωσαν στη δυναμική που έχει η Σταυρούλα Χρυσαειδή με την είσοδό της στο παιχνίδι, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που θεώρησαν πως πλέον η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα έχουν έναν λόγο να φοβούνται. Η Κόκκινη ομάδα αποφάσισε ότι ο πιο αδύναμος κρίκος σε αυτήν τη φάση είναι η Όλγα Πηλιάκη.

 

«Το περίμενα γιατί η πιο σκληρή κριτής του εαυτού μου είμαι εγώ. Εγώ με έφερα σε αυτή τη θέση σήμερα, καθώς μπορεί να αισθάνομαι ότι είμαι σε πολύ καλή φόρμα και να έχω ανεβάσει ταχύτητα στα run, είμαι, όμως, απαράδεκτη στους στόχους στα τελευταία αγωνίσματα. Θεωρώ ότι με βάση αυτό με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου και δίκαια. Χαίρομαι που ψήφισαν με αγωνιστικά κριτήρια και είμαι έτοιμη να αγωνιστώ» είπε η Όλγα Πηλιάκη για την υποψηφιότητά της στο Survivor.