Survivor: Η επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή – «Η αλήθεια είναι πως μου λέγατε ότι θα είναι πολύ στρατηγικό το παιχνίδι και δεν το πολυπίστευα»

Survivor: Η επιστροφή του Τζέιμς Καφετζή – «Η αλήθεια είναι πως μου λέγατε ότι θα είναι πολύ στρατηγικό το παιχνίδι και δεν το πολυπίστευα»

Ανανεωμένες εμφανίστηκαν οι δυο ομάδες και οι Μαχητές κέρδισαν στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας

Μια πολυσυζητημένη επιστροφή στο Survivor έλαβε χώρα στο νέο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Κυριακής στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος για τον Τζέιμς Καφετζή, ο οποίος γύρισε ξανά στον Άγιο Δομίνικο με στόχο να κερδίσει για δεύτερη φορά τις εντυπώσεις μέσα από τη συμμετοχή του στην μπλε ομάδα.

Καθώς έφτασε στην καλύβα τον Μαχητών, όμως, ουδείς ήταν εκεί προκειμένου να υποδεχθεί με τιμές και δόξες τον πρίγκιπα του Survivor. «Πρώτη ημέρα στο παιχνίδι και κατά την άφιξη μου δεν βρήκα κανέναν στην καλύβα. Οπότε έπρεπε να προχωρήσω πιο βαθιά στη ζούγκλα για να τους βρω» παραδέχθηκε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης.

 

«Όλοι κάθονταν στο ποτάμι δίπλα , όπου έχουν φτιάξει ένα ωραίο στέκι εκεί πέρα και αράζουν οπότε είναι το νέο μου στέκι. Από ότι είδα, χάρηκαν όλα τα παιδιά της ομάδας όταν με είδαν» πρόσθεσε ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα του Survivor.

 

Λίγη ώρα αργότερα, δε, όταν ο Τζέιμς Καφετζής συνάντησε τον Γιώργο Λιανό πριν το πρώτο αγώνισμα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα, τόνισε τα εξής. «Πέρασαν 3 χρόνια και είμαι πάλι μαχητής, αυτό ήθελα και έγινε πραγματικότητα. Ανυπομονώ πάρα πολύ να δω την κατάσταση. Η αλήθεια είναι πως μου λέγατε ότι θα είναι πολύ στρατηγικό Survivor και δεν το πολυπίστευα, μέχρι που κάθισα να δω κάποια επεισόδια πριν έρθω και μου έκανε μεγάλη εντύπωση επειδή είναι όντως στρατηγικό».

«Δεν ξέρω αν δεν το έχουν καταλάβει τα παιδιά αλλά αυτό που μου έκανε μεγάλη εντύπωση είναι ότι, ενώ βλέπεις φιλίες στην παραλία, έβλεπα τις προσωπικές τους συνεντεύξεις και έλεγα… ώπα, ποια φιλία! Οπότε είναι πολύ ενδιαφέρον και περιμένω μεγάλες ανατροπές».

Πρώτη υποψήφια η Ζωή Ασουμανάκη

Ανανεωμένες εμφανίστηκαν οι δυο ομάδες του Survivor στο συμβούλιο του νησιού, τη νύχτα της Κυριακής.

Έτσι, οι Διάσημοι και οι Μαχητές συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό έχοντας οι μεν την Έλενα Αμανατίδου, τον Θοδωρή Τουρκογέωργο και τον Κωνσταντίνο Βουγιουκαλάκη και οι δε τον Τζέιμς Καφετζή και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή στη σύνθεση τους. Για την ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης, δε, η συγκεκριμένη ανανέωση ευνόησε τουλάχιστον για το ξεκίνημα την μπλε ομάδα μιας και κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στο αγώνισμα της πρώτης ασυλίας.

Γι’ αυτό και οι Μαχητές είχαν τον ρόλο του απλού παρατηρητή σε αυτό το νέο συμβούλιο του Survivor. Στον αντίποδα, όμως, βρίσκονταν οι Διάσημοι οι οποίοι αφενός γνώρισαν την ήττα στο πρώτο σημαντικό αγώνισμα της νέας εβδομάδας και αφετέρου θα έπρεπε να ψηφίσουν τον πιο αδύναμο κρίκο της ομάδας προκειμένου να είναι και ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Εν μέσω των πρώτων εντάσεων και αιχμών, για τους… παλιούς Τζέιμς και Σταυρούλα, η κόκκινη ομάδα προχώρησε κανονικά στη ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Και ο Γιώργος Λιανός διάβασε στη συνέχεια, ως είθισται, μία μία τις ψήφους των Κόκκινων.

Όπως ήταν αναμενόμενο για τους περισσότερους δε, σε συνέχεια και των έντονων στιγμών που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα με την ίδια πρωταγωνίστρια, η πρώτη προς αποχώρηση στο Survivor για αυτή την εβδομάδα είναι η Ζωή Ασουμανάκη. Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, πως ορισμένα μέλη των Κόκκινων αναγνώρισαν την ελαφριά άνοδο της συμπαίκτριας αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να γλιτώσει την υποψηφιότητα.

 

«Για να πω την αλήθεια το περίμενα. Στην αρχή, με το που ήρθα, δεν  έδειξα και ένα τόσο καλό αγωνιστικό επίπεδο. Βέβαια στη συνέχεια άλλαξε αυτό. Θεωρώ ότι κατάφερα και βρήκα τα πατήματα μου, έφερα κάποιες νίκες στην ομάδα μου και όσο περνάει ο καιρός θεωρώ πως το βρίσκω και περισσότερο. Προς το παρόν όμως πιστεύω ότι είμαι από τις αδύναμες παίκτριες αυτής της ομάδας» δήλωσε χαρακτηριστικά η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση, Ζωή Ασουμανάκη.