Τρύφωνας Σαμαράς για Άντζελα Δημητρίου: Δεν ήταν και η πιο εύκολη συνεργάτιδα

Τρύφωνας Σαμαράς για Άντζελα Δημητρίου: Δεν ήταν και η πιο εύκολη συνεργάτιδα

«Τα περισσότερα χρήματα που έχω πάρει για χτένισμα είναι 3.000 ευρώ»

Για τη δύσκολη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης την Κυριακή (11/2). Ο γνωστός κομμωτής αναφέρθηκε επίσης στη δουλειά του και αποκάλυψε το μεγαλύτερο ποσό που έχει πάρει για χτένισμα.

«Όταν πήγα στο I’m celebrity get me out of here ήθελα να φύγω αλλά μετά μου άρεσε. Πήρα κάποια χρήματα από εκεί, δε θα το πω όμως. Πιστεύω ότι το άξιζα γι’ αυτό πήγα και δεύτερη φορά στο J2US. Με αγαπάει ο κόσμος. Η μεγαλύτερή μου επιτυχία ήταν το Dancing with the stars αν και δεν μπορούσα να χορέψω. Θα πήγαινα σε ένα all star J2US. Δεν είναι η δουλειά μου η τηλεόραση για να θέλω ντε και καλά να υπάρχω σε αυτήν. Μου αρέσει που ο Λάκης Γαβαλάς είναι στο My style rocks Θα ήθελα να είμαι κριτής εκεί με τον Λάκη Γαβαλά» υπογράμμισε μιλώντας στο Mega.

«Είχαμε μια μικρή παρεξήγηση μέσα στο καμαρίνι, κάτι είχα πει, κάτι μου είχε πει η Άντζελα. Δεν ήταν και η πιο εύκολη η Άντζελα Δημητρίου» είπε για την τραγουδίστρια.

«Είχα στεναχωρηθεί με τον Ηλία Ψινάκη, γιατί νόμιζα θα ταιριάζαμε στο FAB5. Πιστεύω ότι αν είχε πάει καλά το FAB5 θα είχα άλλη εξέλιξη» υπογράμμισε.

Όσο για τα περισσότερα χρήματα που έχει πάρει για χτένισμα ο Τρύφωνας Σαμαράς αποκάλυψε πως ήταν γύρω στις 3.000 ευρώ. «Δεν μου άρεσε να κάνω γάμους οπότε ήμουν πολύ ακριβός για να μη με παίρνουν αλλά μου τα έδιναν. Έτσι ανέβηκαν οι τιμές μου» δήλωσε.

«Έχω ερωτευτεί πολύ αλλά παλιά, τώρα όχι» είπε ενώ μίλησε και για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

«Είναι απόλυτα φυσιολογικό για μένα, ο κάθε άνθρωπος σε αυτήν τη ζωή έχει δικαίωμα να παντρευτεί και να κάνει παιδί. Είμαι υπέρ του Κασσελάκη και μπράβο του που έδειξε αυτό που είναι» σημείωσε.