MasterChef: O Νικόλας έφτιαξε τα τέλεια αβγά και βγήκε από την άβολη θέση να μονομαχήσει για αποχώρηση

MasterChef: O Νικόλας έφτιαξε τα τέλεια αβγά και βγήκε από την άβολη θέση να μονομαχήσει για αποχώρηση

Η δοκιμασία ήταν να παρουσιάσει ένα πιάτο με αβγά τηγανητά, ένα με αβγά ποσέ, ένα με ομελέτα και ένα βραστό αβγό

Μια ειδική δοκιμασία επεφύλασσε το επεισόδιο της Παρασκευής στην κουζίνα του MasterChef, όπου συναντήθηκαν η Βιβή, ο Νικόλας και ο Χρήστος για να μην αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό του Star. Όπως τους ανακοίνωσαν οι κριτές του ριάλιτι μαγειρικής, ωστόσο, ένας ή μία θα είχε την ευκαιρία να μην διαγωνιστεί για την παραμονή μιας και θα προηγούταν αυτής η γρήγορη δοκιμασία της τελευταίας ευκαιρίας.

Αυτό έγινε για πρώτη φορά στο MasterChef, μια εβδομάδα ακριβώς νωρίτερα, λίγο πριν την πρώτη αποχώρηση δηλαδή για τον φετινό κύκλο του παιχνιδιού. Έτσι, οι τρεις διαγωνιζόμενοι έπρεπε να δείξουν στον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πόσο ταλέντο διαθέτουν στο… αβγό!

Κι αυτό καθώς κάθε ένας θα έπρεπε να παρουσιάσει ένα πιάτο με αβγά τηγανητά, ένα με αβγά ποσέ, ένα με ομελέτα και ένα βραστό αβγό. Ποιος ή ποια, όμως, θα γλίτωνε στο παρά πέντε την απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης;

Ύστερα από την λεπτομερή εξέταση όλων των πιάτων, οι τρεις κριτές του MasterChef πήραν την απόφαση τους. Σύμφωνα με αυτή, λοιπόν, ασφαλής για τουλάχιστον μια ακόμα εβδομάδα είναι ο Νικόλας αφήνοντας πίσω να μονομαχήσουν για την παραμονή ο Χρήστος και η Βιβή.