Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – «Νιώθω αδικία μέσα μου αλλά δεν κρατάω κακία»

Survivor: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε – «Νιώθω αδικία μέσα μου αλλά δεν κρατάω κακία»

Την ερχόμενη Κυριακή (11/2) αναμένεται η πολυσυζητημένη άφιξη των νέων παικτών στον Άγιο Δομίνικο

Ανδρική υπόθεση ήταν ο αγώνας αποχώρησης στο αποψινό (7/2) Survivor. Rob, Γιάννης και Φάνης διεκδίκησαν τη νίκη και την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Σημειώνεται πως ήδη από τη δεύτερη σερί ήττα ασυλίας των Μαχητών, είχε γίνει αυτόματα γνωστό πως ο Φάνης Μπολέτσης θα ήταν ο τρίτος υποψήφιος, χωρίς να χρειαστεί η ομάδα του να προχωρήσει σε ψηφοφορία, αφού έτσι προβλέπεται από τους νέους κανονισμούς του παιχνιδιού.

Αν και τις προηγούμενες δύο φορές που βρέθηκε υποψήφιος προς αποχώρηση κατάφερε να κερδίσει την παραμονή του στο Survivor, αυτή τη φορά το ταξίδι στο ριάλιτι επιβίωσης έφτασε στο τέλος του για τον Rob.

«Δυστυχώς σήμερα δεν κατάφερα να κάνω το… σκωτσέζικο ντους. Νιώθω ότι ήταν ένα πάρα πολύ όμορφο ταξίδι, με πάρα πολλές χαρές και ωραίες στιγμές. Χαίρομαι που γνώρισα όλα τα παιδιά εδώ, πέρασα φανταστικά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Rob.

«Δεν ήξερα πόσο θα κάτσω όταν ήρθα στο Survivor. Ήταν μία ωραία εμπειρία. Με χαμόγελο ήρθα και με χαμόγελο θα φύγω. Νιώθω λίγη αδικία μέσα μου αλλά δεν κρατάω κακίες», παραδέχεται ο Rob κατά την αποχώρησή του από το reality επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως στο επόμενο επεισόδιο του Survivor την ερχόμενη Κυριακή (11/2) αναμένεται και η πολυσυζητημένη άφιξη των νέων παικτών στον Άγιο Δομίνικο, όπως ο Τζέιμς Καφετζής.