Survivor: Πρωτοφανές σκηνικό – Ψήφισαν αντίπαλη παίκτρια και η διαδικασία επαναλήφθηκε, «αυτό είναι σοβαρό»

Survivor: Πρωτοφανές σκηνικό – Ψήφισαν αντίπαλη παίκτρια και η διαδικασία επαναλήφθηκε, «αυτό είναι σοβαρό»

Τελικά βγήκε για άλλη μια φορά υποψήφιος για αποχώρηση ο Ρομπ

Στο ίδιο έργο θεατές βρέθηκαν στο Survivor, το βράδυ της Κυριακής, οι παίκτες της μπλε και της κόκκινης ομάδας όπως παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας. Κι αυτό μιας και Διάσημοι και Μαχητές ρίχθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης προκειμένου να διεκδικήσουν αρχικά την πρώτη ασυλία της νέας εβδομάδας.

Κάτι που κατόρθωσαν να φέρουν με επιτυχία εις πέρας οι Διάσημοι. Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, βεβαίως, δεν απουσίασαν οι εντάσεις με τις περισσότερες διαμαρτυρίες να έρχονται κυρίως από την πλευρά των Μαχητών οι οποίοι και αντιδρούσαν για τα τρία μέλη των Κόκκινων που δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν με αποτέλεσμα να έχουν τρία πέναλτι.

Στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, όμως, το συμβούλιο του νησιού κινήθηκε σε αντίστοιχους ρυθμούς μιας και οι Μαχητές ξεσπάθωσαν προς του Διάσημους. Η κόκκινη ομάδα, όμως, είχε ρόλο απλού παρατηρητή στην τελευταία και πλέον ψυχοφθόρα διαδικασία της ψηφοφορίας. Εκεί όπου οι Μαχητές θα έπρεπε να βγάλουν ξανά στον τάκο τον παίκτη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο κρίκο, αυτή τη στιγμή, στην ομάδα τους.

Ως τότε, όμως, ο Φάνης δεν είχε ξεχάσει την στάση της Ζωής στο αγώνισμα και απασφάλισε προς την κόκκινη ομάδα με πλήθος αιχμών. Κάτι που βεβαίως εξόργισε μέλη των Διασήμων, όπως η Κατερίνα Δαλάκα και η Ασημίνα Χατζηνδρέου.

 

«Δεν μπορώ να πω κάτι για την αθλητικότητα τους, είναι φανταστικές παίκτριες και η Ασημίνα και η Κατερίνα. Μπορώ να πω όμως για το ήθος, για την παιδεία, για την μαχητικότητα. Στοιχεία που έχει η μπλε ομάδα και χάνει, είτε κερδίζει, με ψηλά το κεφάλι και δεν πουλιέται για έναν μουσακά ή μια σοκολατόπιτα ή μια σαλάτα. Γιατί τις αρχές τις παίρνουμε από το σπίτι μας, έχουμε προσωπικότητα και έχουμε και παιδεία » υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, ο νεαρός Μαχητής.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» δήλωσε ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα, ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει μία – μία τις ψήφους της μπλε ομάδας στο Survivor. Και τότε έγινε κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά ως τώρα στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης.

 

Όλοι οι παίκτες της μπλε ομάδας ψήφισαν την Ζωή της… «απέναντι» ομάδας υποστηρίζοντας πλήρως όλα όσα είπε ο Φάνης για τη στάση που κράτησε στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.

Αξίζει να σημειωθεί, φυσικά, πως ο παρουσιαστής του Survivor, αφού σχολίασε το πρωτόγνωρο αυτό αποτέλεσμα, έστειλε και πάλι την μπλε ομάδα στη διαδικασία της ψηφοφορίας από την οποία και βγήκε, γνώριμα πια, ο Rob!

«Ήλπιζα να έχω ρεπό» είπε χαριτολογώντας ο παίκτης των Μαχητών.