Άρης Σοϊλέδης: Ο Μαρτίκας μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός

Άρης Σοϊλέδης: Ο Μαρτίκας μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός

«Στο Survivor μας έλεγε: "Τώρα δηλαδή θα είμαστε γνωστοί και θα μας ξέρουν όλοι στην Ελλάδα;"»

Πυρ και μανία είναι ο Άρης Σοϊλέδης με τα σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα κατά της συντρόφου του, Μαρίας Αντωνά, η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Ο φιναλίστ του 2022 απάντησε με καυστικό τρόπο μέσω της εκπομπής «Super Κατερίνα» στον Alpha.

«Οποιοσδήποτε άλλος και να τα έλεγε αυτά θα με ενοχλούσε. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ο περισσότερος κόσμος δεν τον έχει σε υπόληψη, γιατί έδειξε πολύ καλά τι είναι μέσα στο Survivor. Με αυτά που λέει όμως νομίζω ότι μας θεωρεί χαζούς», ανέφερε αρχικά ο Άρης Σοϊλέδης για τον Σπύρο Μαρτίκα συνέχισε ως εξής:

«Βγαίνει και λέει ότι γύρισε από το Survivor και δεν τον αναγνώριζε η μάνα του. Δεν είπες αυτό, δεν είπες ότι δεν αναγνώρισες τη Μαρία γιατί ήταν διαφορετική, σχολίασες ότι το μακιγιάζ είναι η δεύτερη μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπου και αυτό το κάνει κοροϊδευτικό. Οπότε μάλλον μας περνάει για χαζούς ή είναι ο ίδιος χαζός. Είναι αστεία όλα αυτά, δεν ξέρει αν θέλω ή αν δεν θέλω να μπω στο παιχνίδι, αν έχω μιλήσει ή όχι. Δεν τον έχει κανένας μας σε υπόληψη».

Μάλιστα, ο Σοϊλέδης σημείωσε για τον Μαρτίκα: «Ο άνθρωπος αυτός, παρότι έχει τις δουλειές και τα μαγαζιά του, απ’ αυτό ζει. Στο Survivor μας έλεγε: τώρα δηλαδή θα είμαστε γνωστοί και θα μας ξέρουν όλοι στην Ελλάδα; Τα σχόλια για τη Μαρία τα έκανε για να την προσβάλλει».