Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Όταν η μητέρα του έμαθε για την ασθένειά της μας ρώτησε “Με έχετε ξεγραμμένη;”»

Δήμητρα Βαμβακούση για Γιώργο Αγγελόπουλο: «Όταν η μητέρα του έμαθε για την ασθένειά της μας ρώτησε “Με έχετε ξεγραμμένη;”»

«Ο Γιώργος βίωσε πάρα πολύ άσχημα το περιστατικό με τον δημοσιογράφο», είπε η σύζυγός του

Πολύ ειλικρινής ήταν η Δήμητρα Βαμβακούση στην συνέντευξη που παραχώρησε στην Ελένη Τσολάκη και στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού». Το γνωστό μοντέλο, λίγους μήνες μετά τον γάμο με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, άνοιξε την καρδιά της στην κάμερα του ΟΡΕΝ.

«Το διάστημα της εγκυμοσύνης, έχοντας να οργανώσεις έναν γάμο και χάνοντας έναν δικό μας άνθρωπο, ήταν πολύ δύσκολο. Όποτε μας έβρισκαν οι δημοσιογράφοι, πάντα κάναμε δηλώσεις κι εγώ αγχωνόμουν αν φαίνεται η κοιλιά μου ή όχι», εξομολογείται αρχικά η Δήμητρα Βαμβακούση.

«Πολλές φορές δεν προλάβαινα να συνειδητοποιήσω τα γεγονότα, έρχονταν το ένα πίσω από το άλλο. Ο θάνατος της μητέρας του Γιώργου ήταν από τη μία ανακούφιση, γιατί ταλαιπωριόταν πολύ καιρό… αλλά από την άλλη αυτή η ανάμειξη των συναισθημάτων ήταν να σου σκάσει το μυαλό», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Μετράγαμε τις μέρες και θέλαμε πολύ η μαμά μας να βρίσκεται κοντά μας. Στενοχωρηθήκαμε που δεν θα μπορούσε να είναι εκεί εν τέλει, τη σκεφτόμουν και στην εκκλησία και στο τραπέζι», περιγράφει η Δήμητρα Βαμβακούση στην Ελένη Τσολάκη.

«Ο Γιώργος βίωσε πάρα πολύ άσχημα το περιστατικό με τον δημοσιογράφο, που αποκάλυψε στον αέρα την αρρώστια της μητέρας του. Πάντα είχε μία αρνητική χροιά ο συγκεκριμένος, γνώριζαν από πρώτο χέρι στη συγκεκριμένη εκπομπή τι συμβαίνει, ότι μετράμε αντίστροφα», σημειώνει το γνωστό μοντέλο.

«Μας είχαν εγγυηθεί ότι δεν θα αναφέρουν κάτι στον αέρα και μετά από δύο μέρες έγινε αυτό. Όταν το έμαθε η μητέρα του, το πρώτο πράγμα που μας ρώτησε ήταν: με έχετε ξεγραμμένη;», αφηγείται η Δήμητρα Βαμβακούση στην κάμερα του ΟΡΕΝ.