Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν είπα ότι δεν πλήρωσα 50.000 ευρώ στο γάμο, κάποιες εταιρίες μας έκαναν εκπτώσεις»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: «Δεν είπα ότι δεν πλήρωσα 50.000 ευρώ στο γάμο, κάποιες εταιρίες μας έκαναν εκπτώσεις»

«Είναι φυσικό και επόμενο, επειδή είμαι γνωστή και επώνυμη, πολλές εταιρείες να θέλουν να με προσεγγίσουν και να διαφημιστούν από εμένα»

Από τις αρχές Δεκέμβρη ο πολυτελής γάμος της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη είχε μπει στο στόχαστρο των ελεγκτών της ΑΑΔΕ. Ύστερα από ελέγχους που πραγματοποίησαν βρέθηκαν μπροστά σε μια υπόθεση μεγάλης φοροδιαφυγής. Η Ελίζμαπεθ Ελέτσι μίλησε στην «On Time» και στην Σάσα Σταμάτη και ανέφερε:

«Ο γάμος μας ήταν ανταποδοτικός. Όλα έχουν γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν τον γάμο».

«Είναι φυσικό και επόμενο, επειδή είμαι γνωστή και επώνυμη, πολλές εταιρείες να θέλουν να με προσεγγίσουν και να διαφημιστούν από εμένα και εννοείται ότι είπα με χαρά και θέρμη το "ναι". Είναι δυνατόν να το παίξω ότι είμαι ζάμπλουτη και να σκορπάω τα λεφτά μου έτσι; Έχω εγώ αυτά τα χρήματα για να τα δώσω; Ο γάμος κόστισε γύρω στα 50.000 ευρώ, αλλά δεν είπα ότι πλήρωσα 50.000 ευρώ. Κάποιες εταιρείες μας έκαναν τις εκπτώσεις που θέλαμε», είπε η πρώην παίκτρια του Survivor.