Στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι η φοροδιαφυγή που αποκάλυψε η ΑΑΔΕ – Τι υποστηρίζει η ίδια

Στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι η φοροδιαφυγή που αποκάλυψε η ΑΑΔΕ – Τι υποστηρίζει η ίδια

«Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση»

Στο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ τη μεγάλη φοροδιαφυγή, ύστερα από πληροφορίες που συγκέντρωσαν από τα social media.

Η πρώην παίκτρια του Survivor έκανε δηλώσεις για την υπόθεση φοροδιαφυγής, υποστηρίζοντας ότι όλα έγιναν νόμιμα και κόπηκαν ανταποδοτικά παραστατικά στους περισσότερους από αυτούς που πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους.

«Δεν έχουμε καμία ενημέρωση πληροφόρηση ή ενόχληση από καμία υπηρεσία σχετικά με οικονομικό έλεγχο για τον γάμο μας. Ο σύζυγός μου ενημερώθηκε από εσάς, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν το γάμο.

«Δεν ξέρω ποιος και γιατί θέλει να μου αμαυρώσει την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου» δήλωσε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο newsit.gr.

«Δεν έχω καμία πληροφόρηση για κάποιο οικονομικό έλεγχο το μαθαίνω τώρα από εσάς. Δεν έχει έρθει κάποια ειδοποίηση από αρμόδια υπηρεσία», είπε, από την πλευρά του, ο σύζυγος της και γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης.

 

Τη μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής εντόπισαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ, αξιοποιώντας πληροφορίες που εντόπισαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αφορμή ο γάμος που διοργανώθηκε με κάθε πολυτέλεια και γέμισε με αναρτήσεις το διαδίκτυο. Η προβολή του γάμου ενεργοποίησε το ειδικό λογισμικό και την ομάδα ελεγκτών της ΑΑΔΕ που σκανάρει τα social media.