Μακαλιάς για Γερμανού: «Αφού συμφωνεί με τον Νταλάρα και δεν βγάζει την ουρά της απ’ έξω, γιατί έστειλε κάμερα;»

Μακαλιάς για Γερμανού: «Αφού συμφωνεί με τον Νταλάρα και δεν βγάζει την ουρά της απ’ έξω, γιατί έστειλε κάμερα;»

«Αν νιώθουν ότι πιέζονται πάρα πολύ, που οι δημοσιογράφοι και η αρχισυνταξία κάνουν τέτοια πράγματα, να μη κάνουν την εκπομπή»

Την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε στους ρεπόρτερς ο Γιώργος Νταλάρας σχολίασε η παρέα του «I Love ΣουΚού» το πρωινό της Κυριακής με τον Δημήτρη Μακαλιά να διατυπώνει μομφή κατά της Ναταλίας Γερμανού, με αφορμή την τοποθέτηση της υπέρ του τραγουδιστή, κατηγορώντας την εμμέσως για υποκριτική στάση.

«Θα συμφωνήσω με τον Κραουνάκη και τον Κώστα Τσουρό, διότι κανείς δεν τον ανάγκασε. Μπορεί και να είχε δίκιο, γι’ αυτά που βάζουμε οι εκπομπές τους ανθρώπους να ρωτάνε, όμως δεν τον αναγκάζει κανείς να απαντήσει», ανέφερε αρχικά για το θέμα η Μπέττυ Μαγγίρα. «Όταν έχεις βγει και έχεις δηλώσει κάποια πράγματα και μετά πηγαίνεις και σχολιάζεις αυτά που είπες στην πρώτη σου δήλωση, δεν μπορείς να πηγαίνεις και να κουνάς το δάχτυλο σε αυτά τα παιδιά, που απλά είναι εκεί, γιατί κάποιος τους έβαλε και κάνουν τη δουλειά τους και ζουν από αυτό», συμπλήρωσε η οικοδέσποινα της εκπομπής.

«Η Ναταλία Γερμανού, αφού συμφωνεί και δεν βγάζει την ουρά της απ’ έξω, γιατί έστειλε δημοσιογράφο; Να μη ξαναστείλει. Εγώ περιμένω από αυτή την εκπομπή να μη ξαναστείλει δημοσιογράφο σε αυτά τα πεσίματα, όπως τα λέει», σχολίασε παίρνοντας τον λόγο ο Δημήτρης Μακαλιάς. «Ο τρόπος του και αυτά που είπε στα παιδιά, είναι που κατακρίνουμε. Δεν θέλεις; Μην απαντάς. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι από τους ανθρώπους, που έχει προσέξει την πορεία του, όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα, ήταν όλα τόσο μελετημένα», επισήμανε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αν σέβονται και χειροκροτούν κι αυτοί όρθιοι τον Γιώργο Νταλάρα, να μη ξαναστείλουν δημοσιογράφο. Ή αν νιώθουν ότι πιέζονται πάρα πολύ, που οι δημοσιογράφοι και η αρχισυνταξία κάνουν τέτοια πράγματα, να μη κάνουν την εκπομπή. Εμείς είμαστε περήφανοι γι’ αυτό που κάνουμε, είμαστε περήφανοι για τους ανθρώπους μας και τους δημοσιογράφους μας, για τη δουλειά που κάνουν, όπως την κάνουν. Αν δε μας άρεσε, θα φεύγαμε», κατέληξε στην τοποθέτησή του ο Δημήτρης Μακαλιάς.