Survivor – «Έσπασε» η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, υποφέρω»

Survivor – «Έσπασε» η Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Δεν μπορώ να μιλήσω, υποφέρω»

Ποιο ήταν το δεύτερο άτομο που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο

Για το κιτ ψαρέματος, τον εξοπλισμό δηλαδή που μπορεί να γεμίσει τα πιάτα τους ψάρια, πάλεψαν οι δύο ομάδες στο Survivor. Οι Μαχητές ήταν καλύτεροι από την πρώτη στιγμή και έφτασαν σχετικά εύκολα στο πολυπόθητο 10 και τη νίκη.

Στη διάρκεια του αγωνίσματος, η Κατερίνα Δαλάκα έχασε δύο φορές, ενώ ήττα έφερε και η Ασημίνα. Οι αντιδράσεις τους ήταν αρκετά έντονες.

 

«Δεν μπορώ να μιλήσω, Γιώργο! Υποφέρω σε αυτό το σημείο του σώματος μου. Συνεννοήθηκα με τον γιατρό για να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική ώστε να μας δείξει τι έχω. Θέλω να πω ότι αυτόν τον τραυματισμό τον κουβαλάω από την πρώτη ασυλία, που τα παιδιά κέρδισαν, αλλά δεν μιλάω».

«Ίσως να το έχω τώρα χειροτερέψει γιατί παίζω τόσο καιρό και αυτό είναι που με κάνει να στεναχωριέμαι. Είναι πολύ νωρίς για να τραυματιστείς στο παιχνίδι και ίσως μετά να είσαι ο εύκολος στόχος. Εγώ όμως δεν θα τα παρατήσω. Θα είμαι εδώ και στην πρώτη ασυλία και στην δεύτερη για να αγωνιστώ ό,τι και να γίνει» πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια η Ασημίνα.

 

Μετά τη λήξη του αγωνίσματος, ο Άγγελος συγκινήθηκε αναφερόμενος σε φίλο του που χάθηκε κυνηγώντας ψάρια, ενώ τόνισε πως «Καλός ψαροκυνηγός είναι αυτός που γυρνά ασφαλής σπίτι του».

Ο Παύλος Παπαδόπουλος έγινε ο δεύτερος παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο μετά την Ανδριάνα Καγιά. Ο παίκτης αποχαιρέτισε τους Κόκκινους του Survivor και τον Άγιο Δομίνικο.

«Να είστε δυνατοί, παίδες, όλοι! Ευχαριστώ Θεέ μου, ευχαριστώ» αναφώνησε ο πρώην παίκτης του Power of love και συγγραφέας λίγο πριν αφήσει οριστικά τους συμπαίκτες τους και ταξιδέψει πίσω στην Ελλάδα.