Βάνα Μπάρμπα: «Τα παιδιά θέλουν δύο γονείς, δεν με ενδιαφέρει εάν είναι ομόφυλοι ή ετερόφυλοι»

Βάνα Μπάρμπα: «Τα παιδιά θέλουν δύο γονείς, δεν με ενδιαφέρει εάν είναι ομόφυλοι ή ετερόφυλοι»

Κατά της παρένθετης μητέρας τάχθηκε η ηθοποιός

Υπέρ της τεκνοθεσίας και κατά της παρένθετης μητέρας δήλωσε πως είναι η Βάνα Μπάρμπα κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης την Τετάρτη (17/1). «Τα παιδιά θέλουν δύο γονείς. Δε με ενδιαφέρει εάν είναι ομόφυλοι ή ετερόφυλοι», ξεκαθάρισε.

«Υπάρχουν 1800 παιδιά σε ιδρύματα. Γιατί, ρε φίλε, να είναι μόνα τους;» διερωτήθηκε η ηθοποιός σε σχόλιό της σχετικά με το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και συνέχισε:

«Τα παιδιά θέλουν αγάπη και θέλουν και τους δύο γονείς. Τώρα αν αυτοί θα είναι ομόφυλοι ή ετερόφυλοι…. για μένα αυτό που μετρά απ’ όλα είναι η αγάπη».

«Όχι στην εργαλειοποίησή της γυναίκας»

«Έχω βοηθήσει παιδιά από ιδρύματα. Είναι παιδιά που τα έχουμε στηρίξει από ιδρύματα και έχουν βρει αγάπη μέσα από οικογένειες. Είμαι εναντίον της ιδρυματοποίησης και των παιδιών μέσα στα ιδρύματα. Τοποθετούμαι υπέρ της τεκνοθεσίας, αλλά όχι υπέρ της παρένθετης μητέρας. Όχι στην εργαλειοποίησή της γυναίκας, η μάνα είναι μάνα. Μόνο η μάνα μπορεί να σου δώσει ισορροπία είναι τρομερή η σχέση. Εναντίον της παρένθετης σαφώς, υπέρ της αγάπης πάνω απ’ όλα και εναντίον των ιδρυμάτων. Υπάρχουν χιλιάδες ιδρύματα. Γιατί, ρε φίλε, να είναι μόνα τους; Μπορούν να πάρουν αγάπη» σημείωσε, κλείνοντας.