Κατερίνα Δαλάκα: Η ανακοίνωση της οικογένειας της για όσα ακούγονται περί σχέσης με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Κατερίνα Δαλάκα: Η ανακοίνωση της οικογένειας της για όσα ακούγονται περί σχέσης με τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Νέοι «κεραυνοί» από τον Στάθη Σχίζα

Η οικογένεια της Κατερίνας Δαλάκα αποφάσισε να τοποθετηθεί δημοσιεύοντας ανακοίνωση, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή (12/1) στο «Πρωινό ΣουΣού» του Open και αφορά στις υπόνοιες και τις αιχμές για την προσωπική της ζωή, καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες για το είδος της σχέσης της με τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Συγκεκριμένα, από το περιβάλλον της παίκτριας του Survivor 2024 τονίζεται πως δεν θα έπρεπε να γίνονται αναφορές στο όνομα της Κατερίνας Δαλάκα χωρίς στοιχεία, ενώ σημειώνουν πως τα όσα έχουν ακουστεί εδώ και μερικές ημέρες αποτελούν ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων.

Η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες ημέρες περιήλθαν σε γνώση μας δηλώσεις, δημοσιεύματα και εν γένει τοποθετήσεις διαφόρων δημοσιογράφων και μη από πλείστα ειδησεογραφικά μέσα, σχετικά με την κόρη μας, Κατερίνα Δαλάκα» σημειώνει αρχικά η ανακοίνωση και συνεχίζει:

«Θα επιθυμούσαμε να απευθύνουμε θερμή παράκληση προς όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τους δημοσιογράφους – και μη – όπως απόσχουν από την αναπαραγωγή παντελώς αβάσιμων και αναληθών ισχυρισμών, αναφορικά με το πρόσωπό της, καθώς και να παύσουν να ασχολούνται διαρκώς, κατά παράβαση κάθε δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με κάθε επιμέρους πτυχή της προσωπικότητας της, αφενός διαλαμβάνοντάς έως και ζητήματα ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων της, αφετέρου μη σεβόμενοι το γεγονός ότι η ίδια αδυνατεί, εκ των πραγμάτων, να τοποθετηθεί και να αντικρούσει τα όσα διαλαμβάνονται δημοσίως, ή ακόμη και να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματα της κατά παντός υπευθύνου, με αποτέλεσμα να θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα της», ολοκληρώνεται η ανακοίνωση της οικογένειας της Κατερίνας Δαλάκα.

 

«Η ίδια το έλεγε»

Στο μεταξύ, ο Στάθης Σχίζας, που πέρασε κι εκείνος από το Survivor, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου, ανέφερε σε νέο σχόλιό του για την Κατερίνα Δαλάκα και τη σχέση της με την εταιρία παραγωγής του ριάλιτι.

«Είπαμε ότι έχει μια καλή σχέση με την παραγωγή! Όλοι έχουμε καλή σχέση με την παραγωγή. Όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται. Εγώ αυτό ξέρω. Εγώ τα λέω ανοιχτά και όπως τα σκέφτομαι. Λέω αλήθειες πάντα. Η ίδια η Κατερίνα – και μπορούν να το επιβεβαιώσουν 40 παίκτες που ήταν μέσα στο παιχνίδι – μας έλεγε εντός και εκτός παιχνιδιού "θα πάρω εγώ τον Ατζούν" – μπορεί να το επιβεβαιώσει και μόνη της δεν είναι κρυφό. Δεν είναι κακό. Ό,τι έχει ειπωθεί με δικιά της υπαιτιότητα έχει ειπωθεί. Η ίδια μας έχει δώσει το δικαίωμα και τα ξέρουν αυτά όλοι οι παίκτες απλά εγώ βγήκα και μίλησα» είπε και πρόσθεσε: «Είναι αβάσιμη η δήλωση της οικογένειας και όχι τα λεγόμενα των άλλων».