Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μην ανοίξω το στόμα μου» απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μην ανοίξω το στόμα μου» απάντησε για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο παρουσιαστής για το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου και κατά πόσο επηρεάζει τον παρουσιαστή του «Πρωινού»

Συζήτηση γύρω από το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου είχαν η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της εκπομπής της, με αφορμή δηλώσεις του παρουσιαστή στην κάμερα του Super Κατερίνα και τι φήμες που τον θέλουν να επιστρέφει στην πρωινή ψυχαγωγία μετά από 15 χρόνια.

«Ο Γρηγόρης έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του ΑΝΤ1. Για ποιον λόγο να φύγεις από κάπου, ενώ οι σχέσεις σου είναι πολύ καλές;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ απαντώντας σε σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου είπε: «Μην είσαι άδικος, ο Λιάγκας πηγαίνει πολύ καλά. Μην φαίνεται ότι μειώνουμε τον άνθρωπο απέναντι. Αν ο Λιάγκας πάει του χρόνου στο 8, θα πας μαζί του; Για να μην είσαι απέναντί μας και νιώθεις ενοχές».

«Μην ανοίξω το στόμα μου, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου, θα ακούσετε τρομερά πράγματα», ανέφερε ο Ανδρέας Μικρούτσικος από την πλευρά του παίρνοντας τον λόγο. «Ο Γρηγόρης από τον τρόπο που κάνει το βραδινό και το ραδιόφωνο είναι σε ένα διαρκές mood πρωινού ψυχαγωγικού χαρακτήρα. Του αρέσει πολύ ως χαρακτήρας. Εάν υπάρχουν κάποια σκαμπανεβάσματα στην εκπομπή του Γιώργου, μπορεί να το ρυθμίσουν έτσι και να βγάλουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στη συνέχεια.