Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα και Ατζούν: «Ακούω διάφορα, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο νομίζω»

Γιώργος Λιάγκας για Κατερίνα Δαλάκα και Ατζούν: «Ακούω διάφορα, αλλά δεν υπάρχει κάτι άλλο νομίζω»

«Είναι μια πολύ κοντινή σχέση...»

Όλες τις φορές που η Κατερίνα Δαλάκα συνάντησε τον Ατζούν Ιλιτζαλί εκτός Survivor παρουσίασαν στο «Πρωινό» και η κουβέντα άναψε για τα καλά. Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε με πολύ συγκεκριμένο τρόπο για την παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης και τη φιλία της με τον Τούρκο παραγωγό...

«Η Κατερίνα Δαλάκα, όταν νικούσε και δεν κοίταζε την κάμερα μπροστά αλλά προς τα επάνω, εγώ νόμιζα ότι αφιέρωνε τη νίκη της στον Ατζούν που είναι και φίλοι. Είναι φίλοι κολλητοί, το έχουν αποδείξει», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Η κοπέλα τα φέρνει και τα παίρνει. Θεωρεί ότι η πιο πολύτιμη συνεργάτης και φίλη του -γιατί ακούω διάφορα άλλα, εγώ νομίζω ότι έχουν μια πολύ κοντινή σχέση, δεν υπάρχει κάτι άλλο πιστεύω- είναι μια πολύ κοντινή σχέση και είναι σχέση συμφέροντος. Τα λεφτά μιλάνε εδώ. Η κοπέλα είναι αθλήτρια και ξαφνικά έχει μισό εκατομμύριο στην τράπεζα».

Λίγο αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Είναι δουλειά της. Την επιλέγει ο Ατζούν, την χρυσώνει κυριολεκτικά και η κοπέλα είναι η δουλειά της αυτή, παίκτρια Survivor Ελλάδος».