Η οργή του Ανδρέα Μικρούτσικου για κατάστημα που απέλυσε υπάλληλο: «Ντρέπομαι που ήμουν 20 χρόνια στην Κηφισιά και έχω ψωνίσει από αυτό το μαγαζί»

Η οργή του Ανδρέα Μικρούτσικου για κατάστημα που απέλυσε υπάλληλο: «Ντρέπομαι που ήμουν 20 χρόνια στην Κηφισιά και έχω ψωνίσει από αυτό το μαγαζί»

«Την είπε βρωμιάρα επί της ουσίας»

Με το θέμα της καταγγελίας που έκανε υπάλληλος καταστήματος, η οποία απολύθηκε από κατάστημα που δούλευε γιατί δεν ενέκρινε η ιδιοκτήτρια τα κοτσιδάκια της ασχολήθηκαν στην «Super Κατερίνα». Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αντέδρασε και μίλησε έξω από τα δόντια, κάνοντας λόγο για ρίζα του ρατσισμού.

«Η ιδιοκτήτρια είπε ότι αυτό δεν είναι ρατσισμός. Είναι η καρδιά του ρατσισμού. Το κουκούτσι του ρατσισμού κι αυτό είναι ρατσισμός. Επειδή τα μαλλιά είναι έτσι και άπτεται του ράστα, του χρώματός της, της κουλτούρας που έχει αυτή η γυναίκα, την είπε βρωμιάρα επί της ουσίας, Εξάρχεια και ό,τι χαρακτηρισμούς είχε στο μυαλό της. Είναι βαθύτατα ρατσιστική η διαδικασία. Ντρέπομαι. Είπε δεν είναι για εδώ αυτό.

Ντρέπομαι που ήμουν 20 χρόνια στην Κηφισιά και έχω περάσει από αυτό το μαγαζί κι έχω ψωνίσει. Ντρέπομαι στην κυριολεξία. Είναι ντροπή να υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που θεωρούν τους εργαζόμενους… Δεν λέω ότι είναι καθολικό. Επειδή ήμουν 20 χρόνια Κηφισιώτης και γνώριζα την αγορά και έχω περάσει από αυτό το μαγαζί, είναι ντροπή! Να χρησιμοποιείς τον εργαζόμενο ότι είναι ένα πράγμα που το κάνεις ό,τι θέλεις και μάλιστα το απολύω και διώχνω άνθρωπο. Βαθύτατα ρατσιστική και φασιστική διάκριση» είπε έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος.