Ελίνα Παπίλα: Πιστεύω ότι με «σταύρωσαν» στην παρουσίαση, ήταν έντονες στιγμές με τα νούμερα

Ελίνα Παπίλα: Πιστεύω ότι με «σταύρωσαν» στην παρουσίαση, ήταν έντονες στιγμές με τα νούμερα

«Έχω αδικηθεί και κριθεί κάποιες φορές και μπορεί και εγώ να έχω αδικήσει άθελά μου»

Απάντηση στους επικριτές της για τα νούμερα τηλεθέασης έδωσε η Ελίνα Παπίλα μιλώντας στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και διευκρίνισε ότι αναφερόταν στην εκπομπή που έκανε στον ΑΝΤ1.

Μιλώντας αρχικά για την τηλεόραση, η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός είπε ότι «είμαι καλά στο ραδιόφωνο αυτή τι στιγμή. Δεν έχω κάνει και πράγματα στην τηλεόραση, για να πω, ότι κάνω παύση. Κάναμε κάποια πράγματα, κάποια τα ευχαριστηθήκαμε, κάποια δεν βγήκαν. Όλα είναι μέσα στη ζωή». «Δεν ενοχλήθηκα με αυτό που ειπώθηκε για τα νούμερα. Δεν ξέρω γιατί έγινε θέμα. Ήταν μια διαπίστωση. Πιστεύω, ότι με "σταύρωσαν" στην παρουσίαση, ήταν έντονες στιγμές με τα νούμερα. Όπως δε μου αρέσει να βλέπω στην τηλεόραση να επαναλαμβάνονται πράγματα, έτσι και εγώ δεν θέλω να επαναλαμβάνω αυτά που είπα. Το είπα και τελείωσε», συνέχισε η ραδιοφωνική παραγωγός.

«Είναι βαριά λέξη το bullying. Έχω αδικηθεί και κριθεί κάποιες φορές και μπορεί και εγώ να έχω αδικήσει άθελά μου. Οι δουλειές είναι δύσκολες, μπορεί να έχω αδικήσει, έχω περάσει ωραία αλλά και δύσκολα, όλα είναι μέσα στη ζωή», υπογράμμισε. Ερωτηθείσα σε ποια εκπομπή της αναφερόταν, για όσα είπε, η Ελίνα Παπίλα διαυκρίνισε, ότι «δεν αναφερόμουν στο Star, αλλά για την εμπειρία μου στον ΑΝΤ1, που έβλεπα τα νούμερά μου κάθε Δευτέρα».